EUROLEAGUE

"Μπορεί να γυρίσει στο ΝΒΑ ο Σβεντ"

"Μπορεί να γυρίσει στο ΝΒΑ ο Σβεντ"

Ο Βίκτορ Σβεντ μίλησε για την πορεία του γιου του, Αλεξέι, την προσπάθεια που κάνει φέτος με τη Χίμκι, αλλά και το ΝΒΑ που "είναι πάντα μια επιλογή".

Ο πατέρας του Αλεξέι Σβεντ, Βίκτορ, μίλησε σε ρωσική ιστοσελίδα για την κατάσταση που επικρατεί στις ομάδες της χώρας, αλλά και τον γιο του, ο οποίος αποτελεί το αστέρι της Χίμκι.

Ο προπονητικός θρύλος της Ρωσίας εξήγησε ότι το ΝΒΑ παραμένει μια καλή επιλογή για τον γιο του, σε περίπτωση που προκύψει κάποια καλή πρόταση, με εγγυημένο συμβόλαιο.

" Αν του γίνει πρόταση με καλά χρήματα, θα πήγαινε. Το καλοκαίρι, είχε τέσσερις με έξι ομάδες του έκαναν πρόταση, αλλά του έδιναν το μίνιμουμ συμβόλαιο. Δεν είναι πλέον σε ηλικία ο Αλεξέι που θα δεχόταν μία τέτοια πρόταση. Έχει οικογένεια, οπότε πρέπει να σκέφτεται το μέλλον της. Όπως και να έχει, η επιστροφή στο ΝΒΑ είναι ένα ενδεχόμενο, αρκεί να βρει ένα καλό συμβόλαιο", ήταν η τοποθέτηση του Βίκτορ Σβεντ για τον γιο του, πριν προσθέσει αναφερόμενος σε όσα κάνει φέτος στη Χίμκι:

" Η κούραση παίζει πάντα ρόλο, το καταλαβαίνω από τον τρόπο με τον οποίο σουτάρει. Είναι δύσκολο να παίζεις σε κάθε παιχνίδι για 30+ λεπτά, είτε μιλάμε για την EuroLeague είτε για τη VTB League. Η χρονιά για εκείνον ξεκίνησε πολύ νωρίς, έπαιξε στο Eurobasket, όπου έδειξε την ποιότητά του. Στην Κωνσταντινούπολη κατανάλωσε πολλή ενέργεια, δεν έπαψε όμως να παίζει εξαιρετικά. Τώρα σημειώνει 20+ πόντους σε κάθε παιχνίδι, αλλά γενικά από τη Χίμκι λείπει κάτι".

TAGS EUROLEAGUE ΧΙΜΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ