EUROLEAGUE

Μπαρτζώκας: "Στις ΗΠΑ πιθανότατα για επέμβαση ο Γκιλ"

EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΧΙΜΚΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΧΙΜΚΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Απογοητευμένος από τον τρόπο με τον οποίο εξελίσσεται η σεζόν για τη Χίμκι, ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για το νέο μεγάλο πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπίσει η ομάδα της Μόσχας.

Πολύ στενοχωρημένος, όχι για την ήττα από τον Ολυμπιακό , αλλά για τους συνεχόμενους τραυματισμούς που αντιμετωπίζουν οι παίκτες του, ο Γιώργος Μπαρτζώκας υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Ολυμπιακό πως ο Άντονι Γκιλ θα ταξιδέψει τις επόμενες μέρες στις ΗΠΑ για να υποβληθεί όπως όλα δείχνουν σε επέμβαση για την αντιμετώπιση του τραυματισμού του στη μέση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

" Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, έπαιξε καλύτερα σε όλο το ματς και κέρδισε δίκαια. Δεν παίξαμε καλά στην άμυνα, δεν είχαμε καλή δημιουργία και αυτοπεποίθηση στο σουτ. Κάναμε οκτώ λάθη στο πρώτο μέρος, κάποια από αυτά ήταν ανόητα και έδωσαν στον αντίπαλο την ευκαιρία να σκοράρει εύκολους πόντους. Η αλήθεια είναι πως η κατάσταση για εμάς είναι ζόρικη, μερικές φορές δεν μπορώ να διαμαρτυρηθώ.

Έχουμε συνεχόμενες συσκέψεις για τους τραυματισμούς και την αποθεραπεία των παικτών μας και όχι για το τακτικό κομμάτι του μπάσκετ. Ο Άντονι Γκιλ έπαιξε με πόνους, θα γυρίσει τώρα στις ΗΠΑ για να δει την κατάστασή του. Πιθανότατα θα υποβληθεί σε επέμβαση. Ο Αλεξέι Σβεντ έχει μείνει έξω για περισσότερο καιρό απ' όσο νομίζαμε και θα μείνει ακόμη περισσότερο, ενώ ο Τόνι Κρόκερ έπαιξε απόψε με ένεση. Πρέπει να κοιτάζουμε κάθε ματς ξεχωριστά και στο τέλος να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε".

TAGS EUROLEAGUE ΧΙΜΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ