EUROLEAGUE

Μπαρτζώκας: "Η Μπασκόνια μπορεί να σε διαλύσει"

Μπαρτζώκας: "Η Μπασκόνια μπορεί να σε διαλύσει"

Η Χίμκι μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες στη EuroLeague και στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής δοκιμάζεται στην έδρα της Μπασκόνια (01/03), με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να υπογραμμίζει αυτά που πρέπει να προσέξει η ομάδα του.

Η Χίμκι ανέβηκε στο 14-9 μετά το θετικό αποτέλεσμα επί του Παναθηναϊκού ( 78-61 ) και η συνέχεια της EuroLeague τη βρίσκει στην έδρα της Μπασκόνια (01/03, 22:00), με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να γνωρίζει τους κινδύνους και να υπογραμμίζει αυτά που πρέπει να προσέξουν οι παίκτες του.

" Είναι μία ειδική και δύσκολη δοκιμασία για την ομάδα μου. Κάθε παιχνίδι τώρα που πλησιάζουμε στο φινάλε θα είναι πιο δύσκολο. Η ατμόσφαιρα στη Fernando Buesa Arena είναι πάντα δύσκολη για τους αντιπάλους. Είναι προφανές από τα αποτελέσματα τους έως τώρα πως είναι ομάδα που αν βρει ρυθμό, μπορεί να σε διαλύσει. Επομένως, πρέπει να είμαστε σταθεροί. Αυτή την περίοδο φαίνεται πως παίζουμε καλύτεροι και είμαστε πιο σταθεροί και στις δύο μεριές του παρκέ. Χρειαζόμαστε συνέπεια και να μην τους δίνουμε δεύτερες ευκαιρίες στην επίθεση μέσω των ριμπάουντ. Επίσης, πρέπει να αμυνθούμε καλά διότι έχουν πολλούς καλούς δημιουργούς και ικανούς σκόρερ στο backcourt", ήταν τα λόγια του Έλληνα head coach.

TAGS EUROLEAGUE ΧΙΜΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ