EUROLEAGUE

Μπαρτζώκας για Γιασικεβίτσιους: "Ρωτήστε τον τι μου είπε"

Μπαρτζώκας για Γιασικεβίτσιους: "Ρωτήστε τον τι μου είπε"
EUROKINISSI

Τόσο ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους όσο και ο Γιώργος Μπαρτζώκας σχολίασαν τον τσακωμό τους μετά το τέλος της αναμέτρησης στη Zalgirio Arena. "Δεν μου άρεσε ο τρόπος που μου συμπεριφέρθηκαν" επεσήμανε ο πρώτος.

Το παιχνίδι της Ζάλγκιρις με τη Χίμκι στιγματίστηκε από τον τσακωμό των δύο προπονητών μετά το τέλος της αναμέτρησης, με αφορμή την απόφαση του Τάιλερ Χάνεϊκατ να σουτάρει για τρεις (και να ευστοχήσει) για να διαμορφώσει το +10 με το οποίο νίκησε η ρωσική ομάδα.

Τόσο ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους όσο και ο Γιώργος Μπαρτζώκας ρωτήθηκαν για το γεγονός μετά το τέλος της αναμέτρησης, με τον προπονητή της Χίμκι (που εμφανίστηκε, ως είθισται, πρώτος στη Συνέντευξη Τύπου) να ερωτάται για όσα του είπε ο "Σάρας".

Η απάντησή του; " Μπορείτε να τον ρωτήσετε. Δεν θέλω να πω τι είπε σε μένα, ρωτήστε τον ίδιο. Μπορεί να το πει ή να το κρατήσει για τον εαυτό του. Θέλαμε το σουτ γιατί στην EuroLeague κάθε καλάθι μετράει, παίζουν ρόλο οι διαφορές. Αυτό κάνει κάθε ομάδα, όχι μόνο εμείς".

Από την πλευρά του, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους σχολίασε πως " δεν έχει να κάνει με το τελευταίο σουτ. Δεν θα σας πω τι του είπα, ξέρει εκείνος τι ήθελα να του πω. Νιώθω απογοητευμένος από τον τρόπο που μου συμπεριφέρθηκαν απόψε. Είπα όσα ήθελα σε εκείνον. Η δουλειά του προπονητή είναι νέα για μένα, αλλά πίστευα πως κάποια πράγματα θα έχουν αλλάξει σε συγκεκριμένες περιπτώσεις. Δεν θα πω κάτι παραπάνω για να μην γίνει χειρότερη η κατάσταση, απλά πίστευα ότι οι προπονητές σέβονται ο ένας τον άλλον".

Δείτε το σημείο της απάντησης του Γιώργου Μπαρτζώκα (στα αγγλικά):

TAGS EUROLEAGUE ΧΙΜΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ