ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπαρτζώκας: "Ευκαιρία να καταλάβουν τι εστί EuroLeague"

Μπαρτζώκας: "Ευκαιρία να καταλάβουν τι εστί EuroLeague"

O Γιώργος Μπαρτζώκας παραδέχθηκε την δίκαιη νίκη του Ολυμπιακού επί της Χίμκι και στάθηκε στο... μάθημα που πήρε η ομάδα του στην πρεμιέρα της EuroLeague.

Ο Ολυμπιακός μπήκε με το "δεξί" στην EuroLeague της τρέχουσας σεζόν, καθώς πήρε την εκτός έδρας νίκη επί της Χίμκι και ο Γιώργος Μπαρτζώκας παραδέχθηκε την δίκαιη νίκη των ερυθρολεύκων και στάθηκε στην άσχημη εμφάνιση της ομάδας του.

"Απόψε οι παίκτες μας, ειδικά οι νέοι είχαν μία καλή ευκαιρία για να καταλάβουν τι εστί EuroLeague. Είναι μία λίγκα που πρέπει να είσαι σε ένα τελείως διαφορετικό επίπεδο φυσικής και πνευματικής κατάστασης και πρέπει να είσαι έτοιμος να παλέψεις για κάθε μπάκα. Ως αποτέλεσμα πήραμε αυτό που αξίζαμε. Αν αναλογιστεί κανείς το πώς παίξαμε, μας άξιζε η ήττα. Χάσαμε όλες τις μάχες στο γήπεδο, συνεχώς πηγαίναμε δεύτερη στην μπάλα και σε αυτό το επίπεδο αυτό είναι πολύ σημαντικό. Λόγω αυτών των λαθών ο Ολυμπιακός βρήκε αυτοπεποίθηση και νίκησε δίκαια. Είναι το πρώτο παιχνίδι στην EuroLeague και πρέπει να μάθουμε το μάθημά μας από αυτό, αλλά και το πώς να παίζουμε ομαδικά. Χρειάζεται κάθε παίκτης να συνεισφέρει στην άμυνα και στην επίθεση. Πρέπει να καταλάβει ο καθένας τον ρόλο του και να γίνουμε ομάδα. Έχουμε δυνατότητες και είμαι αισιόδοξος, αλλά είναι απαραίτητο να βγάλουμε συμπεράσματα από αυτό το παιχνίδι", δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ