EUROLEAGUE

Μπαρτζώκας: "Εξτρα προσπάθεια για να νικήσουμε τον Ολυμπιακό"

Μπαρτζώκας: "Εξτρα προσπάθεια για να νικήσουμε τον Ολυμπιακό"
EUROKINISSI

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στο βαθύ ρόστερ του Ολυμπιακού τονίζοντας πως οι παίκτες του πρέπει να κάνουν το step up για να πάρει η Χίμκι τη νίκη επί των Πειραιωτών (18/1, 19:00).

Η Χίμκι στην 19η "στροφή" της EuroLeague θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό (18/1, 19:00) και ο πρώην κόουτς των Πειραιωτών είναι από τα κεντρικά πρόσωπα της αναμέτρησης, με τον ίδιο πάντως να εστιάζει στο παρόν και όχι στο παρελθόν.

Ο Ελληνας κόουτς της Χίμκι στις δηλώσεις του για την αναμέτρηση της ομάδας του με τους Πειραιώτες σημείωσε αρχικά τον "ερυθρόλευκο" πλουραλισμό. " Γνωρίζουμε πως ο Ολυμπιακός από τον πρώτο παίκτη και ως τον τελευταίο έχει ένα βαθύ ρόστερ. Επίσης, έχουν τον ίδιο προπονητή και έναν κορμό Ελλήνων παικτών για αρκετό καιρό. Γνωρίζουν πως να παίζουν και να διαχειρίζονται καταστάσεις", τόνισε.

Επίσης, ο Γιώργος Μπαρτζώκας παρατήρησε πως " θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά πιστεύω πως αν αγωνιστούμε όπως στο δεύτερο ημίχρονο με τον Ερυθρό Αστέρα, θα έχουμε την ευκαιρία για να νικήσουμε. Πρέπει να παίξουμε ως ομάδα και να καταλάβουμε πόσο σημαντικό είναι να νικήσουμε ένα παιχνίδι αυτού του επιπέδου. Ακόμα μαθαίνουμε από την EuroLeague που είναι δύσκολη διοργάνωση κι έχουμε πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας. Παίζουμε χωρίς τον καλύτερο ριμπάουντέρ μας, τον Ρόμπινσον. Οπότε, προσπαθούμε να καλύψουμε το κενό του και απέναντι στον Ολυμπιακό που έχει πολλούς ψηλούς, θα χρειαστεί έξτρα προσπάθεια".

TAGS EUROLEAGUE ΧΙΜΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ