EUROLEAGUE

Με Σβεντ κόντρα στον Παναθηναϊκό

Με Σβεντ κόντρα στον Παναθηναϊκό
BC KHIMKI MOSCOW REGION TWITTER

Ο Αλεξέι Σβεντ και ο Αντρέι Ζούμπκοφ ενσωματώθηκαν τη Δευτέρα (25/9) στην προετοιμασία της Χίμκι, δηλώνοντας παρόντες για το "Gomelsky Cup", όπου η ρωσική ομάδα θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό Superfoods (27/9, 17:00)

Την ώρα που ο Παναθηναϊκός Superfoods μετρά μία απουσία στο ρόστερ του , η Χίμκι έχει από τη Δευτέρα (25/9) δύο ακόμη παίκτες στην προετοιμασία της. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα επέστρεψε στη βάση της, μετά την ολιγοήμερη παρουσία της στην Κροατία για το "Zadar Tournament" , βλέποντας τους Αλεξέι Σβεντ και Αντρέι Ζούμπκοφ να εντάσσονται στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας.

Οι δύο παίκτες είχαν εξασφαλίσει έξτρα μέρες άδειας λόγω της παρουσίας του στο Eurobasket με τη Ρωσία, μπαίνοντας στην προετοιμασία της ρωσικής ομάδας με σχετική καθυστέρηση. Αμφότεροι μάλιστα αναμένεται να κάνουν την πρώτη του εμφάνιση για τη νέα αγωνιστική περίοδο στο "Gomelsky Cup", που θα αποτελέσει την πρόβα τζενεράλε πριν από την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Θυμίζουμε ότι η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό Superfoods (27/9, 17:00) στον α' ημιτελικό του διεθνούς τουρνουά που διοργανώνει για μία ακόμη χρονιά η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, έχοντας δύο ακόμη λύσεις για την περιφέρεια και τη ρακέτα της.

TAGS EUROLEAGUE ΧΙΜΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ