EUROLEAGUE

Μάνατζερ Σβεντ: "Έχει προτάσεις από ΝΒΑ και 3 ομάδες της EuroLeague"

EUROLEAGUE / ×ÉÌÊÉ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ×ÉÌÊÉ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο μάνατζερ του Αλεξέι Σβεντ - του οποίου το συμβόλαιο με την Χίμκι λήγει - άναψε φωτιές, αφού δήλωσε πως ο πελάτης του έχει προτάσεις από ομάδες του ΝΒΑ, αλλά και 3 ομάδες της EuroLeague.

Η δουλειά κάθε μάνατζερ είναι να δημιουργήσει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για να πάρει ο πελάτης του το καλύτερο δυνατό συμβόλαιο. Ο Όμπραντ Φίμιτς, μάνατζερ του Αλεξέι Σβεντ, το ξέρει αυτό και φρόντισε ήδη να δημιουργήσει θόρυβο.

Με τα πάντα να έχουν παγώσει λόγω του κορονοϊού, είναι λογικό ο κόσμος να μην έχει ακριβώς στο μυαλό του ότι το τριετές συμβόλαιο του Σβεντ με την Χίμκι λήγει φέτος. Ο Φίμιτς λοιπόν φρόντισε να το θυμίσει αυτό με συνέντευξή του στην "Izvestia" και μάλιστα με ιδιαίτερο τρόπο.

Αναφερόμενος στον πελάτη του, ο γνωστός μάνατζερ δήλωσε: " Ο Σβεντ είναι ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη και είχε την καλύτερη σεζόν της καριέρας του. Κάναμε τις πρώτες επαφές με την Χίμκι για την επέκταση του συμβολαίου του και θα συζητήσουμε ξανά όταν παρθεί οριστική απόφαση για την έκβαση της σεζόν από την EuroLeague". Κάπου εκεί λοιπόν έσκασε την... βόμβα :

"Υπαρχει σοβαρό ενδιαφέρον από τρεις ομάδες της EuroLeague, οι οποίες μπορούν να καλύψουν τις οικονομικές απαιτήσεις του, αλλά φυσικά πρώτ θα ακούσει την ομάδα του όπου αισθάνεται άνετα. Κάθε χρόνο όμως έχει και προτάσεις από το ΝΒΑ και δεν αποκλείω το ενδεχόμενο αν διακοπεί οριστικά η EuroLeague και συνεχιστεί η σεζόν στο ΝΒΑ να πάει εκεί σε μία ομάδα που θα διεκδικήσει τον τίτλο".

TAGS EUROLEAGUE ΧΙΜΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ