EUROLEAGUE

Ξέσπασε ο Κουρτινάιτις στην Χίμκι: "Ούτε οι Γουόριορς σουτάρουν τόσα τρίποντα"!

Ξέσπασε ο Κουρτινάιτις στην Χίμκι: "Ούτε οι Γουόριορς σουτάρουν τόσα τρίποντα"!
EUROKINISSI

Λίγες στιγμές μετά την εντός έδρας ήττα της Χίμκι από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν ο Ρίμας Κουρτινάτιςι ξέσπασε στους παίκτες του για τα πολλά τρίποντα που επιχειρούν σε κάθε παιχνίδι.

Η Χίμκι έχασε ένα δικό τους παιχνίδι κόντρα στη Λοκομοτίβ Κουμπάν για τη VTB League, γνωρίζοντας εντός έδρας ήττα με 89-94. Κι αν η ήττα προκάλεσε εκνευρισμό, το γεγονός ότι η παρέα του Αλεξέι Σβεντ επιχείρησε 41 τρίποντα έναντι 31 διπόντων είναι που εκνεύρισε τον Ρίμας Κουρτινάιτις.

Ο τεχνικός της Χίμκι ξέσπασε μετά τον αγώνα, δηλώνοντας: " Μιλούσαμε για δύο μέρες για το πώς πρέπει να αλλάξουμε το παιχνίδι μας να ελέγξουμε τα λάθη μας, αλλά τίποτα από αυτά δεν το κάναμε πράξη. Δεν έχουμε νέους παίκτες, αλλά έχουμε παίκτες με εμπειρία από το ΝΒΑ την EuroLeague και τις εθνικές ομάδες, οπότε δεν γίνεται να χάνουμε διαφορά 10 πόντων σε δύο λεπτά. Ανησυχώ για τη νοοτροπία των παικτών μου και το πώς συμπεριφερθήκαμε στην άμυνα. Δεν το καταλαβαίνω".

Αυτή όμως ήταν μόνο η αρχή του ξεσπάσματος του Κουρτινάιτις, ο οποίος στην συνέχεια έγινε ακόμα πιο δεικτικός για τα 41 τρίποντα που επιχείρησε η ομάδα του: " Μίλησα με την ομάδα στο ημίχρονο. Τους είπα ότι ούτε οι Γουόριορς δεν σουτάρουν τόσα τρίποντα αν και έχουν καλύτερους σουτέρ. Πρέπει να υπάρχει μία έξυπνη ισορροπία ανάμεσα στα τρίποντα και τα δίποντα.

Ξέρω ότι όλοι θέλουν να σταματούν τους ψηλούς μας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να σουτάρουμε τόσα τρίποντα . Αυτό είναι λάθος. Το συζητάμε, αλλά τίποτα δεν έχει αλλάξει. Είμαστε υποχρεωμένοι όμως να βρούμε ισορροπία".

TAGS EUROLEAGUE ΧΙΜΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ