EUROLEAGUE

Κουρτινάιτις: "Θέλω να κρατήσω το 90% του ρόστερ, όλα εξαρτώνται από το μπάτζετ"

EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΧΙΜΚΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΧΙΜΚΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ρίμας Κουρτινάιτις δήλωσε ότι επιθυμία του είναι να διατηρήσει τον βασικό κορμό της Χίμκι την σεζόν 2020/21, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από το μπάτζετ της ομάδας.

Με την σεζόν 2019/20 της EuroLeague να περνάει και επίσημα στο χρονοντούλαπο της ιστορίας μετά την ακύρωσή της, η Χίμκι θέλει να κάνει τον προγραμματισμό της, με τον Ρίμας Κουρτινάιτις να δείχνει ήδη τις προθέσεις του: Θέλει να διατηρήσει τον βασικό κορμό της ομάδας.

Μιλώντας σε ρωσικό ΜΜΕ, ο τεχνικός της ρωσικής ομάδας κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση για το ρόστερ της επόμενης σεζόν και προσπάθησε να είναι όσο πιο ξεκάθαρος μπορούσε.

" Είναι δύσκολο να μιλήσουμε για το πώς θα κινηθεί η αγορά" τόνισε αρχικά ο Κουρτινάιτις, για να συμπληρώσει: " Είχαμε μία ακριβή και καλή ομάδ, την οποία θα ήθελα να κρατήσουμε και ίσως να βελτιωθούμε σε κάποιες θέσεις.

Αυτό όμως δεν εξαρτάται από εμένα, αφού δεν ξέρουμε πόση ζημιά έκανε ο κορονοϊός. Όλα εξαρτώνται από το μπάτζετ. Αν πάνε όλα καλά, θα ήθελα να κρατήσω το 90& του φετινού ρόστερ".

Κλείνοντας, ο Κουρτινάιτις δήλωσε: " Αν φτιάξεις την ομάδα σου από την αρχή, τότε χάνεις χρόνο στην προσπάθειά σου να βρεις χημεία. Ως αποτέλεσμα, χάνεις 6 μήνες ποιοτικού μπάσκετ. Σαν προπονητής θα ήθελα να τους κρατήσω όλους, αλλά απλώς έτσι σκέφτομαι αυτή τη στιγμή, πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα μας παρουσιαστούν".

TAGS EUROLEAGUE ΧΙΜΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ