EUROLEAGUE

Κουρτινάιτις: "Ξέρει πώς να κερδίζει ο Παναθηναϊκός"

Κουρτινάιτις: "Ξέρει πώς να κερδίζει ο Παναθηναϊκός"
EUROKINISSI

Ο Ρίμας Κουρτινάιτις μίλησε για τον αγώνα της Χίμκι με τον Παναθηναϊκό και δείχνει να αντιλαμβάνεται τις δυσκολίες της αναμέτρησης για την ομάδα του.

Η Χίμκι υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (29/10, 19:00) για την 5η αγωνιστική της EuroLeague και ο προπονητής της ρωσικής ομάδας, Ρίμας Κουρτινάιτις, δείχνει να αντιλαμβάνεται τις δυσκολίες της αναμέτρησης με το τριφύλλι, ενώ χαρακτήρισε ως ξεκάθαρο ηγέτη του τον Καλάθη.

"Ο Παναθηναϊκός ξέρει πώς να κερδίζει. Έχει έναν ξεκάθαρο ηγέτη, τον Καλάθη, που παίρνει έξυπνες αποφάσεις. Επίσης, αν και δεν είναι σούτινγκ γκαρντ, μπορεί να βάζει μεγάλα σουτ. Ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλη εμπειρία και έχει κερδίσει πολλές φορές την EuroLeague.

Το έχω πει πολλές φορές στους παίκτες μου ότι είναι διαφορετικό να παίζεις από το να κερδίζεις. Από αυτή την άποψη, σιγά σιγά προσεγγίζουμε τα κορυφαία κλαμπ. Όλα πάνε καλά ως τώρα, όμως έχουμε δουλειά να κάνουμε. Το ματς με τον Παναθηναϊκό θα κριθεί από το πώς θα ελέγξουμε το ρυθμό", ανέφερε μεταξύ άλλων ο Λιθουανός προπονητής.

TAGS EUROLEAGUE ΧΙΜΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ