EUROLEAGUE

Κουρτινάιτις: "Είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να αντιδράσουμε"

EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΧΙΜΚΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΧΙΜΚΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Δεν είχε όρεξη για πολλά λόγια ο Ρίμας Κουρτινάιτις στη συνέντευξη Τύπου του ΣΕΦ. Αντίδραση ζήτησε από τους παίκτες του ο προπονητής της Χίμκι.

Φανερά σε κακή διάθεση, ο Ρίμας Κουρτινάιτις θα προτιμούσε να αποφύγει τη συνέντευξη Τύπου του ΣΕΦ. Ο coach της Χίμκι ήταν απογοητευμένος από τον τρόπο με τον οποίο ηττήθηκε η ομάδα του και πραγματικά έβγαλε σαν αγγαρεία τη διαδικασία, λέγοντας ότι η ομάδα του πρέπει να συνέλθει καθώς θα φτάσει το πρωί της Πέμπτης στη Μόσχα και την Παρασκευή θα αντιμετωπίσει τη Ζάλγκιρις Κάουνας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ρίμας Κουρτινάιτις:

" Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη του. Είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη, αλλά χάσαμε τον έλεγχο στο τελευταίο λεπτό και εκεί ήταν όλο το πρόβλημα. Αν θέλεις να κερδίσεις στη EuroLeague, δεν μπορείς να κάνεις τόσα λάθη και να χάνεις τόσα ριμπάουντ. Είναι δύσκολο να παίξεις δύο σερί ματς, τώρα θα πρέπει να γυρίσουμε το πρωί στη Μόσχα. Σίγουρα τα συναισθήματά μας δεν είναι τα καλύτερα αυτή τη στιγμή, είμαστε όμως επαγγελματίες και πρέπει να ξεχάσουμε όσα έγιναν για να προχωρήσουμε και να αντιδράσουμε. Θυμάμαι το ματς της Σοβιετικής Ένωσης με τη Γιουσλαβία, το 1986 στη Μαδρίτη. Χάναμε με διαφορά επτά πόντων στα 47", αλλά πήγαμε στην παράταση και κερδίσαμε. Τώρα αυτό έγινε εναντίον της ομάδας μου".

TAGS EUROLEAGUE ΧΙΜΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ