EUROLEAGUE

Η Χίμκι θέλει να κρατήσει τον Τίμα

Η Χίμκι θέλει να κρατήσει τον Τίμα

Ο Γιάνις Τίμα είναι τραυματίας και δεν θα βοηθήσει την Χίμκι στους τελικούς της VTB League απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ωστόσο τη δουλειά του την έκανε καλά τους τελευταίους μήνες και οι Ρώσοι θέλουν να τον κρατήσουν στο δυναμικό τους.

Οταν ο Γιάνις Τίμα αποχώρησε από τον Ολυμπιακός για να παίξει ως δανεικός στην Χίμκι, ίσως ούτε ο ίδιος ο Ρίμας Κουρτινάιτις με τους συνεργάτες του να μην περίμεναν το αγωνιστικό ξέσπασμα του Λετονού φόργουορντ. Ο Τίμα δεν είχε βοηθήσει τον Ολυμπιακό, αλλά με 16.1 πόντους κατά μέσο όρο ήταν ο παίκτης... κλειδί για να φτάσει η Χίμκι μέχρι τους τελικούς της VTB League και παράλληλα να ανανεώσει τη συμμετοχή της στη EuroLeague.

Ο Τίμα έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, αλλά φαίνεται να μην υπολογίζεται στον Πειραιά. Και από τη στιγμή που η Χίμκι τον θέλει, όπως δήλωσε ο Πάβελ Αστάκχοφ, δεν είναι απίθανο να προκύψει το deal που θα κρατήσει τον Λετονό στη Μόσχα και τη νέα χρονιά.

"Ο Τίμα μας βοήθησε πολύ σε αυτό το τελευταίο κομμάτι της χρονιάς. Και προφανώς θέλουμε να τον κρατήσουμε. Ήδη δουλεύουμε γι' αυτό. Ελπίζω όλα να πάνε καλά. Ο Γιάνις είναι ευχαριστημένος κι εμείς από εκείνον, επομένως να ήταν ανόητο να αποτρέψουμε μία τέτοια εποικοδομητική συνεργασίας. Έχει μία δύσκολη κατάσταση με τον Ολυμπιακό, αλλά πιστεύω ότι θα βρούμε μία λύση συμφέρουσα για όλους. Όπως όταν συμφωνήσαμε για τον δανεισμό του", δήλωσε ο GM της Χίμκι.

Ο Τίμα δεν θα παίξει στους τελικούς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας λόγω ενός τραυματισμού, αλλά έχει ήδη καταφέρει να αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις με τη φανέλα της Χίμκι (16.1 πόντοι, 3.5 ριμπάουντ, 1.8 ασίστ κατά μέσο όρο).

TAGS EUROLEAGUE ΧΙΜΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ