EUROLEAGUE

Η EuroLeague απάντησε στην Χίμκι

Η EuroLeague απάντησε στην Χίμκι
BC KHIMKI MOSCOW REGION

Η EuroLeague τοποθετήθηκε σχετικά με την επίμαχη φάση που έγινε 20,7'' πριν από τη λήξη της τέταρτης αναμέτρησης Χίμκι-ΤΣΣΚΑ.

Για όλα φταίει ο... θόρυβος τελικά για όσα έγιναν στο φινάλε του τρίτου αγώνα μεταξύ της Χίμκι και της ΤΣΣΚΑ. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ζήτησε από την EuroLeague να δώσει μία επίσημη εξήγηση για την απόφαση των διαιτητών να σταματήσουν το χρονόμετρο 20,7 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη, ακυρώνοντας το καλάθι που πέτυχε ο Τσαρλς Τζένκινς στον αιφνιδιασμό, και η διοργανώτρια αρχή απάντησε...

Διαβάστε τι υποστηρίζει η EuroLeague για την επίμαχη φάση:

" Μετά την ανάλυση όλων των εκθέσεων, επιβεβαιώνουμε ότι ο Τάιλερ Χάνικατ ζήτησε αλλαγή 20,7 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος του τέταρτου δεκαλέπτου. Δεδομένου ότι το αίτημα δεν ακυρώθηκε, το ηχητικό σήμα ακούστηκε ορθώς κατά την πρώτη δυνατή αντικατάσταση 5,1 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος του τέταρτου δεκαλέπτου. Οι διαιτητές δεν άκουσαν αμέσως την κόρνα λόγω του θορύβου, οπότε ο πρώτος διαιτητής ξεκίνησε το χρονόμετρο, αγνοώντας το αίτημα για αντικατάσταση.

Μόλις ο χρονομέτρης ήταν σε θέση να επιστήσει την προσοχή των διαιτητών στην αίτηση για αλλαγή, οι διαιτητές σταμάτησαν σωστά το χρόνο και στη συνέχεια χρησιμοποίησαν το σύστημα IRS για να ρυθμίσουν την σωστή ώρα στο χρονόμετρο. Η γηπεδούχος ομάδα αρνήθηκε να κάνει την αλλαγή όταν μπορούσε. Για να αποφευχθούν περαιτέρω καθυστερήσεις, οι διαιτητές αποφάσισαν να συνεχίσουν το παιχνίδι χωρίς να να κάνουν κάποια αλλαγή".

TAGS EUROLEAGUE ΧΙΜΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ