EUROLEAGUE

GM Χίμκι: "Δύσκολο να ολοκληρωθεί η EuroLeague, η κατάσταση είναι μπερδεμένη"

EUROLEAGUE / ΧΙΜΚΙ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΧΙΜΚΙ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο τζένεραλ μάνατζερ της Χίμκι, Πάβελ Αστάκοβ, δήλωσε ότι όλοι θέλουν να ολοκληρωθεί η σεζόν στην EuroLeague στο παρκέ, ωστόσο υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες.

Η EuroLeague προσπαθεί να βρει τρόπο να ολοκληρωθεί η σεζόν στο παρκέ. Κάποιες ομάδες, όπως ο Ερυθρός Αστέρας, επιστρέφουν δειλά-δειλά στις προπονήσεις μετά την χαλάρωση των μέτρων του κορονοϊού. Ένας εκ των συνιδιοκτητών της Μακάμπι δήλωσε ότι υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες να ολοκληρωθεί η σεζόν. Ο Πάβελ Αστάκοβ ωστόσο παραμένει επιφυλακτικός.

Ο τζένεραλ μάνατζερ της Χίμκι παραχώρησε συνέντευξη σε ρωσικό μέσο και όταν η κουβέντα πήγε στην επανέναρξη της σεζόν δεν έκρυψε τους προβληματισμούς του: " Αν η σεζόν συνεχιστεί, όλοι οι παίκτες θα επιστρέψουν. Δεν είναι σαφές όμως πως θα γίνει αυτό, αφού στην Ρωσία έχει απαγορευτεί επ' αόριστον η είσοδος στην χώρα σε ξένους υπηκόους. Οι Αμερικανοί δε μπορούν να φύγουν από τις ΗΠΑ".

Στην συνέχεια ο Αστάκοβ πρόσθεσε ότι υπάρχουν κι άλλα ερωτήματα, για να ξεκαθαρίσει πάντως ότι όλοι θέλουν να ολοκληρωθεί η σεζόν στο παρκέ: " Θα είναι δύσκολο να ολοκληρωθεί η σεζόν. Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει. Όλη η κατάσταση είναι περίπλοκη. Σε όλους μας λείπει το μπάσκετ.

Αν τηρηθούν οι υγειονομικοί και οι επιδημιολογικοί παράμετροι που χρειάζονται σε ένα μέρος που θα επιλέξει η EuroLeague, θα θέλαμε να ολοκληρώσουμε την σεζόν. Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με την EuroLeague, η οποία παρακολουθεί τις εξελίξεις σε όλες τις ομάδες. Οι παίκτες μας βρίσκονται σε καραντίνα και, όποιος μπορεί, προπονείται από το σπίτι".

TAGS EUROLEAGUE ΧΙΜΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ