EUROLEAGUE

GM της Χίμκι: "Δύσκολα θα μείνει ο Σβεντ αν δεχθεί καλή πρόταση από ομάδα του ΝΒΑ"

EUROLEAGUE / ×ÉÌÊÉ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ×ÉÌÊÉ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο τζένεραλ μάνατζερ της Χίμκι, Πάβελ Αστάκοφ, δήλωσε ότι η παραμονή του Σβεντ παραμένει προτεραιότητα, ωστόσο αν μπει στη μέση το ΝΒΑ τα πράγματα θα δυσκολέψουν.

Το θέμα της παραμονής του Αλεξέι Σβεντ στην Χίμκι αποτελεί μόνιμο θέμα συζήτησης. Ο Πάβελ Αστάκοφ το ξέρει αυτό και σε νέα συνέντευξη που παραχώρησε ήταν ξανά αναγκασμένος να μιλήσει ξανά για αυτό το θέμα, μοιάζοντας πιο απαισιόδοξος από ποτέ.

Λίγες ημέρες μετά την δήλωσή του ότι οι διαπραγματεύσεις με τον σταρ της ομάδας έχουν σταματήσει, ο τζένεραλ μάνατζερ έβαλε στην εξίσωση πέρα από τις άλλες ομάδες της EuroLeague και αυτές του ΝΒΑ, αφού ενδεχόμενη πρόταση να δυσκολέψει κι άλλο τα πράγματα.

Συγκεκριμένα, ο Αστάκοφ δήλωσε: " Αυτή τη στιγμή έχουμε κάνει κάποιες διερευνητικές επαφές με τους εκπροσώπους του, αλλά λόγω της κατάστασης στην EuroLeague έχουμε βάλει παύση.

Αν τελειώσει η σεζόν, τότε θα συνεχίσουμε αμέσως τις διαπραγματεύσεις. Νομίζω όμως ότι αν δεχθεί κάποια σοβαρή πρόταση από ομάδα του ΝΒΑ, όχι από οικονομική άποψη αλλά σε σχέση με τον ρόλο του, τότε θα είναι δύσκολο να τον κρατήσουμε. Πιστεύω ότι αν και ο Σβεντ έχει παίξει στο ΝΒΑ, θα δεχθεί την πρόκληση, αρκεί να έχει εγγυήσεις από την ομάδα και τον προπονητή του ".

Στην συνέχεια πάντως ο Αστάκοφ προσπάθησε να χρυσώσει λίγο το χάπι, προσθέτοντας: " Αν ο Σβεντ δεν λάβει τις εγγυήσεις που θέλει από ομάδα του ΝΒΑ, τότε δεν βρίσκω λόγο για να αλλάξει ομάδα. Σε εμάς είναι ο απόλυτος ηγέτης. Νιώθει άνετα και αγωνιστικά αλλά και σε προσωπικό επίπεδο. Καμία φορά τον ρωτάμε και πριν πάρουμε κάποιους παίκτες. Δεν είναι απλώς ο υψηλότερα αμειβόμενος παίκτης μας, αλλά μέλος της ομάδας. Φυσικά και θέλουμε να μείνει, αλλά είναι δική του απόφαση".

TAGS EUROLEAGUE ΧΙΜΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ