EUROLEAGUE

Γλίτωσαν το πρόστιμο οι καθαρίστριες στην Χίμκι

Γλίτωσαν το πρόστιμο οι καθαρίστριες στην Χίμκι

Σύμφωνα με Ρώσο δημοσιογράφο οι καθαρίστριες της Χίμκι δεν θα πληρώσουν τελικά πρόστιμο για την κακή πορεία της ομάδας, παρά η συγκεκριμένη ατάκα ειπώθηκε από τον τζένεραλ μάνατζερ του συλλόγου για να δώσει έμφαση στην σοβαρότητα της κατάστασης.

Η είδηση ότι η Χίμκι επέβαλλε πρόστιμο μισού μηνιάτικου σε παίκτες και τεχνικό επιτελείο λόγω της κακής πορείας της ομάδας έκανε τον γύρο της Ευρώπης. Η ομιλία του τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, Πάβελ Αστάκοβ, όπου είπε ότι το πρόστιμο ισχύει ακόμα και για τις καθαρίστριες, επίσης. Τώρα ωστόσο ήρθε η στιγμή για να μπουν τα πράγματα στην σωστή τους βάση.

Με τα νέα να έχουν κυκλοφορήσει παντού και όλοι να στέκονται στην ατάκα για τις καθαρίστριες, ένας Ρώσος δημοσιογράφος θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι σύμφωνα με δική του πληροφόρηση οι καθαρίστριες και γενικώς όσοι δεν εμπλέκονται στο αγωνιστικό τμήμα δεν θα πληρώσουν πρόστιμο.

Συγκεκριμένα, ο Αρτέμ Κομάροβ από το σάιτ championat.com, έγραψε το εξής: " Οι καθαρίστριες δεν δουλεύουν για τον σύλλογο, το είπε αυτό (σ.σ ο Αστάκοβ) για να ξεκαθαρίσει στους παίκτες ότι δεν θα πληρώσουν μόνο αυτοί πρόστιμο. Οι καθαρίστριες δουλεύουν για το γήπεδο, οπότε δεν γίνεται να τους επιβληθεί πρόστιμο. Και φυσικά δεν έχουν καμία σχέση με το μπάσκετ".

Δείτε το σχετικό post:

Γλίτωσαν το πρόστιμο οι καθαρίστριες στην Χίμκι
TAGS EUROLEAGUE ΧΙΜΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ