EUROLEAGUE

Έξαλλος ο Μπαρτζώκας επειδή τον ειρωνεύτηκαν

Έξαλλος ο Μπαρτζώκας επειδή τον ειρωνεύτηκαν
FACEBOOK/BC KHIMKI MOSCOW REGION

Η Λοκομοτίβ Κουμπάν υποδέχθηκε με ειρωνείες τον Γιώργο Μπαρτζώκα, με τον πρώην προπονητή της ρωσικής ομάδας να "ξεσπάει" στα αποδυτήρια. "Περιμένω σεβασμό", σχολίασε ο ίδιος. Δείτε σε VIDEO όσα έγιναν.

Η Χίμκι δεν κατάφερε να σταματήσει το σερί της Λοκομοτίβ Κουμπάν , με την ήττα να είναι πάντως το μικρότερο... πρόβλημα του Γιώργου Μπαρτζώκα από το παιχνίδι. Κι αυτό γιατί η υποδοχή που του επιφύλαξε η πρώην ομάδα του, δεν είναι αυτό ακριβώς που θα περίμενε. Αντί χειροκροτήματος, είδε ειρωνικά πανό στις εξέδρες και το "γεια σου, κύριε Μπαρτζώκα", που τον έκανε έξαλλο και έφερε το ξέσπασμά του στα αποδυτήρια.

Μπορεί οι φίλοι της ομάδας να τον χειροκρότησαν και να τον περίμεναν για αυτόγραφα μετά το τέλος της αναμέτρησης, οι διοικούντες τον σύλλογο όμως δεν έδειξαν αντίστοιχη στάση. Αντίθετα επιδόθηκαν σε προκλητικές και ειρωνικές κινήσεις, για να φέρουν την αντίδραση του άλλοτε προπονητή τους.

" Είναι δυνατόν να φωνάζουν "goodbye mr. Bartzokas" και να αποδοκιμάζουν πριν από το παιχνίδι; Γιατί; Επειδή πήγαμε στο Final 4; Επειδή πήραν 500.000 ευρώ από μένα (σ.σ. το buy out του συμβολαίου του που έδωσε η Μπαρτσελόνα). Δεν είναι δίκαιο και ευγενικό", φώναζε ο Γιώργος Μπαρτώκας, με τον οποίο η "Λόκο" προ διετίας σημείωσε την καλύτερη πορεία της ιστορίας της στην Ευρώπη, φτάνοντας μέχρι το Final Four του Βερολίνου.

Μετά το τέλος του αγώνα, ρωτήθηκε μάλιστα για το γεγονός, για να απαντήσει πως " είδα κάποιους φίλους που έκανα εδώ και με υποδέχθηκαν με ωραίο τρόπο. Την ίδια ώρα όμως, έγιναν πράγματα τα οποία δεν είναι ωραία. Είδα ένα πανό που έγραφε στα ελληνικά "τι καιρό κάνει στη Βαρκελώνη;". Ο σύλλογος έπαιξε ένα ελληνικό τραγούδι για μένα, αλλά στο τέλος του αγώνα ο εκφωνητής του γηπέδου έλεγε στα ελληνικά "γεια σου, κύριε Μπαρτζώκα". Αυτό είναι ειρωνικό, δεν είναι καθόλου φιλικό και αθλητικό", για να συνεχίσει:

" Όλοι μαζί φτάσαμε στο Final Four, όχι μόνο εγώ, όλος ο σύλλογος. Κι αν ο σύλλογος αποφασίζει να κάνει αυτό το πράγμα σε μένα, είναι τότε πρόβλημα της ίδιας της ομάδας όλο αυτό. Όλοι ξέρουν ότι έφυγα από το Κρασνοντάρ γιατί δεν μπορούσε να ζήσει εδώ η οικογένειά μου. Όλοι το ξέρουν. Ο σύλλογος πληρώθηκε 500.000 ευρώ για να με αφήσει να φύγω. Οπότε περιμένω σεβασμό, τίποτε άλλο. Με πλήγωσε όλο αυτό".

Ένας δημοσιογράφος έφτασε έξω από τα αποδυτήρια, καταγράφοντας σε VIDEO τον εκνευρισμό και το ξέσπασμά του.

TAGS EUROLEAGUE ΧΙΜΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ