EUROLEAGUE

Ζίζιτς: "Στα playoffs θα είναι αλλιώς η ιστορία"

Ζίζιτς: "Στα playoffs θα είναι αλλιώς η ιστορία"

Απέναντι στον Παναθηναϊκό Superfoods δεν έκανε ακριβώς θραύση, αλλά βοήθησε την Νταρουσάφακα να φτάσει στη νίκη. Ο Άντε Ζίζιτς μίλησε στο EuroLeague Greece κι εξήγησε γιατί ήταν σημαντικό για εκείνον το παιχνίδι με το "τριφύλλι".

Η Νταρουσάφακα μείωσε δραματικά τις ελπίδες εισόδου του Παναθηναϊκού Superfoods στην τετράδα , που δίνει το πλεονέκτημα έδρας, με τον Μπραντ Ουάναμεϊκερ να κάνει εντυπωσιακή εμφάνιση. Ήταν άλλωστε ο παίκτης που "μίλησε" στο τέλος του αγώνα με πέντε μαζεμένους πόντους. Αυτό που δεν αποτυπώνει βέβαια η στατιστική είναι πως η τουρκική ομάδα πήρε πολύ μεγάλη βοήθεια από τον Άντε Ζίζιτς.

Αποστολή στην Κωνσταντινούπολη: Γιώργος Οικονόμου

Ήταν ο παίκτης που μάτσαρε καλύτερα από κάθε άλλον με τον Γιάννη Μπουρούση, κάνοντας τη διαφορά για την ομάδα του -ειδικά στην α' περίοδο. Ο 20χρονος σέντερ που έχει βαλθεί να τρελάνει κόσμο φέτος στην EuroLeague, πήρε συνεχόμενα επιθετικά ριμπάουντ στην εκκίνηση του αγώνα, πριν δώσει την σκυτάλη στον Μπραντ Ουάναμεϊκερ.

" Στα επόμενα παιχνίδια πρέπει να πάρουμε μαζεμένες νίκες για να βρεθούμε στα playoffs, μόνο με ένα μικρό σερί θα τα καταφέρουμε. Έχουμε ελπίδες μετά την αποψινή (σ.σ.: χθεσινή) μας νίκη, οπότε αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μην τα παρατήσουμε. Όσο παλεύουμε και πιστεύουμε, θα μπορούμε να διεκδικούμε την οκτάδα μέχρι το τέλος της regular season", δήλωσε αρχικά ο Άντε Ζίζιτς, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στο συναπάντημα με τον Παναθηναϊκό, τη φανέλα του οποίου φόρεσε στο παρελθόν ο αδερφός του, Άντριγια:

" Φυσικά και ήξερα από πριν τι σημαίνει ο Παναθηναϊκός και ποιο είναι το μέγεθός του. Είναι πολύ όμορφο να βρίσκεις απέναντί σου τον Παναθηναϊκό, μια μεγάλη και ιστορική ομάδα που έχει κατακτήσει τόσα τρόπαια στην EuroLeague. Πάντα εξιτάρουν τους παίκτες τέτοιοι αντίπαλοι και πραγματικά απόλαυσα που βρήκα αυτή την ομάδα απέναντί μου, που αντιμετώπισα έναν παίκτη με την ποιότητα και την εμπειρία του Γιάννη Μπουρούση".

Όσο για τις συγκρίσεις ανάμεσα στους "αιωνίους"; Εξήγησε ότι " ο Ολυμπιακός είναι πιο σταθερός και σε καλύτερη κατάσταση αυτή τη στιγμή. Δεν λέει κάτι όμως αυτό για τα playoffs. Υπάρχει αρκετός χρόνος μέχρι τότε, κι ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα γεμάτη ταλέντο που μπορεί να βελτιωθεί πολύ. Στα playoffs όλα θα είναι πιο περίπλοκα, αφού έχουν δείξει φέτος όλες οι ομάδες ότι μπορούν να κερδίσουν οπουδήποτε, έχουμε δει πολλά κλειστά παιχνίδια. Δεν υπάρχουν ξεκάθαρα αβορί για το Final Four".

TAGS EUROLEAGUE ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ