EUROLEAGUE

Βρήκε μπελά με το συμβόλαιο του Αλντερμίρ λόγω... ευρώ η Νταρουσάφακα!

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÍÔÁÑÏÕÓÁÖÁÊÁ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / DARUSSAFAKA - OLYMPIAKOS
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÍÔÁÑÏÕÓÁÖÁÊÁ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / DARUSSAFAKA - OLYMPIAKOS EUROKINISSI

Ο Φουρκάν Αλντεμίρ έχει τεθεί εκτός ομάδας στη Νταρουσάφακα, ωστόσο ενδέχεται να βγάλει εντελώς εκτός προϋπολογισμού την ομάδα επειδή βάσει συμβολαίου πρέπει να πληρωθεί σε ευρώ!

Η Νταρουσάφακα ενημέρωσε πριν από μερικές ημέρες τους Φουρκάν Αλντεμίρ και Οκπέν Ουλουμπάι ότι δεν υπολογίζονται . Αυτό που μάλλον δεν είχε λάβει υπόψη όμως είναι ότι η έπειτα από την πτώση της ισοτιμίας της τουρκικής λίρας έναντι του ευρώ και του δολαρίου, το συμβόλαιο του πρώτου ενδέχεται να την βγάλει εκτός προϋπολογισμού!

Ο - για ένα φεγγάρι... ΝΒΑερ - Αλντεμίρ είχε υπογράψει το 2015 τετραετές συμβόλαιο, το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2019 και προέβλεπε ετήσιες αποδοχές ύψους 1.4 εκατ. ευρώ. Η λεπτομέρεια της υπόθεσης είναι πως, αν και Τούρκος, το συμβόλαιό του είναι σε ευρώ και όχι σε τουρκική λίρα όπως των περισσότερων συμπατριωτών του! Με την ισοτιμία όμως πλέον του νομίσματος της Τουρκίας έναντι του ευρωπαϊκού νομισματος να πέφτει συνεχώς, το συμβόλαιο του Αλντερμίρ στοιχίζει πλέον στη Νταρουσάφακα... 11 εκατομμύρια λίρες!

Με την τουρκική ομάδα, η οποία τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην EuroLeague, να προσπαθεί με κάθε τρόπο να μειώσει το μπάτζετ της και να μαζέψει "ζημιές", το συμβόλαιο του Αλντερμίρ είναι πλέον ένα μεγάλο "αγκάθι", το οποίο καλούνται όλοι στον σύλλογο να βρουν έναν τρόπο να ξεφορτωθούν με το μικρότερο δυνατό κόστος.

TAGS EUROLEAGUE ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ