ΜΠΑΣΚΕΤ

Πέινερς: "Ήμασταν διψασμένοι"

Πέινερς: "Ήμασταν διψασμένοι"

O Ζανίς Πέινερς έκανε... θραύση απέναντι στον Ολυμπιακό και ο ίδιος στάθηκε στην "δίψα" που είχε η Νταρουσάφακα για να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

Η Νταρουσάφακα ύστερα από 12 διαδοχικές ήττες στην EuroLeague επέστρεψε στις επιτυχίες επικρατώντας του Ολυμπιακού και ο Ζανίς Πέινερς μίλησε για τη νίκη ( 79-75) της ομάδας του στην αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

"Το σενάριο πολλών αγώνων φέτος ήταν παρόμοιο, αλλά επιτέλους πήραμε μία νίκη στο τέλος. Πιστεύως πως στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια ήμασταν πραγματικά άτυχοι, αλλά σήμερα είχαμε επιτέλους λίγη τύχη", είπε αρχικά ο 28χρονος Λετονός φόργουορντ, ο οποίος στην 15η "στροφή" της EuroLeague έκανε career high σε ranking (21), πόντους (16) και ριμπαόυντ (9).

"Πιστεύω πως έπαιξα καλά. Ευστόχησα από την αρχή του αγώνα σε μερικά εύκολα καλάθια. Οι συμπαίκτες μου μού έδωσαν καλές πάσες πίσω από την πλάτη των παικτών του Ολυμπιακού και στον αιφνιδιασμό, οπότε ένιωσα καλύτερα. Η ομάδα μας ήταν πραγματικά διψασμένη απόψε", τόνισε καταλήγοντας ο άλλοτε φόργουορντ του ΠΑΟΚ.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ