EUROLEAGUE

Νταρουσάφακα: Τρεις πρωτοκλασάτοι εκτός ομάδας λόγω κακής απόδοσης

EUROLEAGUE / ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Χωρίς τους Ογκούζ Σαβάς, Τζον Ντίμπλερ, Τόνι Ντάγκλας θα συνεχίσει τη σεζόν η Νταρουσάφακα, καθώς οι παράγοντες της ομάδας τους έθεσαν εκτός ρόστερ λόγω μειωμένης απόδοσης.

Η συμμετοχή στη EuroLeague 2018/19 φαίνεται πως άφησε σημάδια στη Νταρουσάφακα, η οποία βρίσκεται στην 11η θέση του τουρκικού πρωταθλήματος μετά από τις δύο σερί εντός έδρας ήττες από τη Μπεσίκτας και τη Μπάνβιτ. Σαν να μην έφταναν τα άσχημα αποτελέσματα, οι παράγοντες της ομάδας αποφάσισαν να συνεχίσουν στη φετινή χρονιά με τρεις λιγότερους παίκτες, καθώς ανακοίνωσαν το απόγευμα της Τρίτης (16/4) πως δεν υπολογίζουν στο εξής τους Ογκούζ Σαβάς, Τζον Ντίμπλερ, Τόνι Ντάγκλας!

" Οι τρεις παίκτες δεν έπαιξαν σύμφωνα με αυτά που περιμέναμε στους τελευταίους αγώνες και έτσι αποφασίσαμε να τους θέσουμε εκτός ρόστερ. Όσοι πιστεύουμε ότι θα παλέψουν μέχρι την τελευταία κατοχή σε κάθε αγώνα, θα συνεχίσουν να παλεύουν για εμάς" αναφέρει η ανακοίνωση της Νταρουσάφακα του Σελτσούκ Ερνάκ, που δεν διανύει την καλύτερη περίοδο της ιστορίας της.

TAGS EUROLEAGUE ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ