ΜΠΑΣΚΕΤ

Νταρουσάφακα: Στην Κωνσταντινούπολη για συζητήσεις ο Θίοντορ

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÁÑÌÁÍÉ ÌÉËÁÍÏ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - ARMANI MILANO / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÁÑÌÁÍÉ ÌÉËÁÍÏ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - ARMANI MILANO / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Νταρουσάφακα συνεχίζει να ψάχνει στην αγορά για γκαρντ, με τον Τζορνταν Θίοντορ να βρίσκεται ήδη στην Τουρκία για να διαπραγματευτεί με την τουρκική ομάδα.

Η Νταρουσάφακα δεν... έχει δει προκοπή με τον Ρέι ΜακΚάλουμ. Ο Τζόρνταν Θίοντορ παραμένει εκτός ομάδας στην Αρμάνι Μιλάνο κι ας έχει συμβόλαιο. Με αυτά τα δύο δεδομένα να είναι σε ισχύ, οι δύο πλευρές φαίνονται διατεθειμένες να προσπαθήσουν να βρουν αποκούμπι η μία στην άλλη.

Όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, ο Αμερικανος γκαρντ βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη από χθες (4/11) προκειμένου να διαπραγματευτεί με την τουρκική ομάδα το ενδεχόμενο συνεργασίας. Σε περίπτωση που βρεθεί σημείο επαφής, τότε ο Θίοντορ θα πρέπει στην συνέχεια να βρει έναν τρόπο να αποδεσμευτεί από την ιταλική ομάδα, επιδιώκοντας προφανώς την υψηλότερη πιθανή αποζημίωση για να συμβεί αυτό.

Ο Θίοντορ μόνο ξένος δεν είναι στην τουρκική πραγματικότητα, αφού στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε τρεις ομάδες της χώρας (Ανταλιασπόρ, Μπουγιουκσεχίρ και Μπάνβιτ). Την περσινή σεζόν είχε 10.4 πόντους, 2.9 ριμπάουντ και 2.9 ασίστ μέσο όρο στο ιταλικό πρωτάθλημα με την Αρμάνι Μιλάνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ