EUROLEAGUE

"Μύλος" με Ουίλμπεκιν: στην αναμονή Μακάμπι και Αναντολού Εφές!

ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η μεταγραφή του Σκότι Ουίλμπεκιν από τη Νταρουσάφακα σε μια εκ των Μακάμπι Τελ Αβίβ και Αναντολού Εφές είναι το πρώτο θέμα στην Τουρκία. "Μύλος" με το buy out και την επιθυμία του παίκτη!

Από το (σχεδόν) πουθενά, ο Σκότι Ουίλμπεκιν έχει γίνει το Νο1 θέμα στην Τουρκία, τις τελευταίες ώρες. Από τη μία η απόφασή του να αποχωρήσει από την Νταρουσάφακα (παρότι δεσμεύεται με συμβόλαιο), από την άλλη το γεγονός πως τόσο η Μακάμπι Τελ Αβίβ όσο και η Αναντολού Εφές είναι αποφασισμένες να παίξουν τα... ρέστα τους για την απόκτησή του.

Η μετακίνησή του από την Νταρουσάφακα στην Αναντολού Εφές θεωρήθηκε κάτι δεδομένο, πλην όμως φαίνεται πως η υπόθεση είναι πολύ πιο περίπλοκη απ ότι πίστευαν όλοι. Η εμπλοκή της Μακάμπι Τελ Αβίβ και η απροθυμία της Αναντολού Εφές να πληρώσει μεγάλο buy out, έκαναν την κατάσταση πιο δύσκολη.

Την ώρα λοιπόν, που ο νατουραλιζέ παίκτης φοράει τη φανέλα της Τουρκίας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Ismael Senol εξήγησε πώς έχει η κατάσταση:

- Ο Σκότι Ουίλμπεκιν έχει συμβόλαιο με την Νταρουσάφακα, η οποία όμως δεν μπορεί να τον κρατήσει λόγω μπάτζετ κι επειδή ο ίδιος δεν θέλει να συνεχίσει εξαιτίας των στόχων που έχει θέσει η τουρκική ομάδα.

- Η Αναντολού Εφές έχει έρθει σε συμφωνία με τον παίκτη, αλλά δεν είναι διατεθειμένη να πληρώσει τη ρήτρα αποδέσμευσής του.

- Η Νταρουσάφακα συναντήθηκε με τη Μακάμπι και είναι κοντά σε συμφωνία για το buy out.

- Τόσο η Αναντολού Εφές όσο και η Μακάμπι συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις με την Νταρουσάφακα. Η Μακάμπι είναι ένα γβήμα μπροστά, αλλά η Αναντολού Εφές θα κάνει νέα κίνηση; Θα φανεί εντός των επόμενων δύο ημερών.

TAGS EUROLEAGUE ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ