EUROLEAGUE

Μπλατ: "Στο Final Four θα είμαι με την Φενέρμπαχτσε"

Μπλατ: "Στο Final Four θα είμαι με την Φενέρμπαχτσε"

Ο κόουτς της Νταρουσάφακα, Ντέιβιντ Μπλατ, δήλωσε δημόσια πως στο Final Four της Κωνσταντινούπολης θα στηρίξει την Φενέρμπαχτσε, καθώς εκπροσωπεί το τουρκικό μπάσκετ.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο προπονητής της Νταρουσάφακα, Ντέιβιντ Μπλατ, ρωτήθηκε για το ποια ομάδα θα υποστηρίξει στο ερχόμενο Final Four της Κωνσταντινούπολης και ο Αμερικανός τεχνικός δήλωσε δημόσια πως θα στηρίξει την Φενέρμπαχτσε, καθώς εκπροσωπεί το τουρκικό μπάσκετ.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ, συγκεκριμένα, δήλωσε τα εξής: "Στην καριέρα μου ήμουν τυχερός καθώς είχαν την ευκαιρία να δώσω το "παρών" σε Final Four της EuroLeague. Είναι μια ξεχωριστή διοργάνωση. Προκρίθηκαν στο Final Four οι τέσσερις καλύτερες ομάδες της σεζόν. Γνωρίζω την ποιότητά των τεσσάρων ομάδωνκαι μπορώ να πω ότι θα συμμετάσχουν οι κορυφαίες ομάδες της φετινής EuroLeague. Θέλω να δω την Λγκα μας να πάρει ό,τι της αξίζει. Για ατόν τον λόγο, σε αυτό το τριήμερο θα υποστηρίξω την Φενέρμπαχτσε. Θα είμαι φίλαθλος της. Η Φενέρμπαχτσε είναι μία ομάδα που εκπροσωπεί το τουρκικό πρωτάθλημα και της εύχομαι καλή τύχη στο Final Four".

TAGS EUROLEAGUE ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ