EUROLEAGUE

Μπλατ: "Ο Ολυμπιακός τιμώρησε κάθε λάθος μας"

Μπλατ: "Ο Ολυμπιακός τιμώρησε κάθε λάθος μας"

Ο Ντέιβιντ Μπλατ στάθηκε στο κακό δεύτερο δεκάλεπτο της ομάδας του και επεσήμανε πως ο Ολυμπιακός τιμώρησε κάθε λάθος της Νταρουσάφακα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής της Νταρουσάφακα, Ντέιβιντ Μπλατ, για την ήττα της ομάδας του με σκορ 71-77 στην Τουρκία από τον Ολυμπιακό.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ σχολίασε τα εξής: "Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την νίκη του. Ήταν ένα σκληρό ματς, με τις δύο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ. Μπήκαμε σε μία... τρύπα με το κακό μας δεύτερο δεκάλεπτο. Μετά αξιοποίησαν την μεγάλη τους εμπειρία σαν ομάδα και έλεγξαν τον ρυθμό. Πήραμε και απόψε ένα γερό μάθημα από τον Ολυμπιακό. Είναι μία επώδυνη εντός έδρας ήττα, η οποία όμως μας αναπτύσσει σαν ομάδα. Χάρηκα που γέμισαν οι εξέδρες μας και ευχαριστώ τους φιλάθλους μας για αυτό. Είναι ένας από τους στόχους μας το να δημιουργήσει η Νταρουσάφακα μπασκετικό κοινό που θα μας στηρίζει με θέρμη. Παίξαμε χωρίς τους Χαρανγκόντι και Σλότερ, οι οποίοι μας έλειψαν. Στο δεύτερο δεκάλεπτο είχαμε αρκετά προβλήματα, χάσαμε αρκετά λέι-απ, ενώ ήμασταν κακοί και στην άμυνα.

Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που ξέρει να τιμωρεί τα λάθη σου και μας τιμώρησαν κάθε φορά στην δεύτερη περίοδο. Επιθετικά πηγαίναμε την μπάλα μέσα στο καλάθι, αλλά χάσαμε αρκετά σουτ. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε, βάλαμε σουτ, τους πλησιάσαμε στο σκορ, αλλά δεν τα καταφέραμε. Βλέποντας την στατιστική με προβληματίζει το γεγονός πως κάναμε 16 λάθη. Αν θέλεις να νικήσεις έναν υψηλού επιπέδου αντίπαλο, είναι αδιανόητο να κάνεις τόσα λάθη, δίνοντας συνεχώς την μπάλα στον αντίπαλο.

TAGS EUROLEAGUE ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ