EUROLEAGUE

Μπλατ: "Δείξαμε χαρακτήρα"

Μπλατ: "Δείξαμε χαρακτήρα"

Η Νταρουσάφακα πήρε τη νίκη απέναντι στη Γαλατάσαραϊ, κι όπως εξήγησε ο Ντέιβιντ Μπλατ αυτό οφείλεται εν πολλοίς στο πως κρατήθηκε σε επαφή με το σκορ στο α' μισό, που δεν ήταν καλή η εικόνα της.

Η νίκη επί της Γαλατάσαραϊ διατήρησε την Νταρουσάφακα στο κόλπο για την τελευταία θέση των playoffs, με τον Ντέιβιντ Μπλατ να δηλώνει μετά το τέλος του αγώνα:

"Η Γαλατάσαραϊ είναι μια σκληρή ομάδα, με πολύ δυνατό ρόστερ και καλά προπονημένη, οπότε δεν είναι εύκολο να την κερδίσεις. Το γεγονός ότι κρατήσαμε την επαφή μας με το σκορ στο πρώτο μέρος, παρότι δεν ήμασταν καλοί δείχνει ότι έχουμε χαρακτήρα. Πρέπει όμως να κάνουμε καλύτερη δουλειά, ειδικά στο πως θα εκμεταλλευτούμε την υπεροχή μας στα επιθετικά ριμπάουντ. Αν δεν τα κάνεις καλάθια, τότε απλά σπαταλάς ενέργεια".

Από μέρους του, ο Μπραντ Ουάναμεϊκερ εξήγησε ότι " είμαι χαρούμενος που πήραμε αυτή τη νίκη. Η Γαλατάσαραϊ διαθέτει παίκτες - μαχητές, που δεν τα παρατάνε ποτέ. Στο δεύτερο μέρος τρέξαμε καλύτερα το γήπεδο, πιέσαμε και κάναμε ένα μικρό σερί. Ο ρυθμός του αγώνα ήταν το "κλειδί". Οπότε στόχος μας ήταν να τον ελέγξουμε για να πάρουμε τη νίκη".

TAGS EUROLEAGUE ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ