ΜΠΑΣΚΕΤ

Ερνάκ: "Σημαντικό ματς για τον Παναθηναϊκό, εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας"

Ερνάκ: "Σημαντικό ματς για τον Παναθηναϊκό, εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας"
EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε της Νταρουσάφακα και ο Σελτσούκ Ερνάκ, ο οποίος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στον πάγκο της τουρκικής ομάδας, σημείωσε την σημασία που είχε η αναμέτρηση για τους πράσινους.

Ο Παναθηναϊκός στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της EuroLeague πήρε τη νίκη ( 75-67 ) επί της Νταρουσάφακα , αλλά ο Σελτσούκ Ερνάκ δεν έκρυψε πως έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια της ομάδας του.

O κόουτς της Νταρουσάφακα αρχικά έδωσε "συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, ήταν ένα σημαντικό ματς για εκείνους ύστερα από τις ήττες που έκανα. Είναι μια ιδιαίτερη περίοδος για εμάς, καθώς έφτασα στην ομάδα πριν από δύο μέρες. Δεν έχουμε χρόνο για αλλαγές, βρισκόμαστε στη μέση ενός δύσκολου προγράμματος. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου που προσπάθησαν να με βοηθήσουν σε αυτή τη μικρή περίοδο. Πιστεύω πως αυτή η εμφάνισή μας είναι ελπιδοφόρα. Μπορούμε να βελτιωθούμε στην Euroleague και στο τουρκικό πρωτάθλημα, το οποίο είναι δύσκολο. Αν θέλετε να μιλήσουμε για αριθμούς, θα σας πω πω είπα στους παίκτες μου στο ημίχρονο πως έπρεπε να μειώσουμε τα λάθη μας. Ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας βρήκε εύκολα λέι απ. Αυτό είναι το πρώτο που πρέπει να αλλάξουμε".

Όσον αφορά τα στοιχεία που θα προσπαθήσει να αλλάξει στην ομάδα του, είπε: "Πιστεύω το ίδιο, πως η ομάδα μας μάχεται για να πάρει τα αποτελέσματα που θέλει. Πρέπει να κάνουμε καλύτερες επιλογές και η μπάλα πρέπει να πηγαίνει στα σωστά χέρια και να δημιουργούμε καλύτερα".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ