ΜΠΑΣΚΕΤ

Ερνάκ: "Ευγνώμων στους παίκτες μου για τη νίκη επί του Ολυμπιακού"

Ερνάκ: "Ευγνώμων στους παίκτες μου για τη νίκη επί του Ολυμπιακού"

Η Νταρουσάφακα έστησε... μπλόκο στον Ολυμπιακό και ο Σελτσούκ Ερνάκ ήταν εμφανώς ικανοποιημένος μετά τη νίκη της ομάδας του.

Η Νταρουσάφακα αποδείχθηκε αφιλόξενη στον Ολυμπιακό και ο Σελτσούκ Ερνάκ είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του, η οποία φιλοδοξεί να "χτίσει" πάνω στη νίκη ( 79-75) επί των ερυθρολεύκων.

"Πάντα συγχαίρω πρώτα τους αντιπάλους, αλλά αυτή την φορά θα κάνω κάτι διαφορετικό και θα συγχαρώ πρώτα τους παίκτες μου. Σε μία δύσκολη περίοδο που δεν είχαμε χρόνο για να προπονηθούμε, προσπαθήσαμε να κάνουμε κάποιες αλλαγές κυρίως πνευματικές. Υποφέραμε στο τέλος πολλών αγώνων, αλλά απόψε ήταν ένα σημείο καμπής για εμάς. Για αυτό είμαι ευγνώμων στους παίκτες μου. Ήταν δυνατοί κι έκαναν έξυπνες επιλογές στο τέλος. Προσπαθούμε να χτίσουμε τον χαρακτήρα και την προσωπικόητα της ομάδας και θέλω όλοι να ξέρουν πως από απόψε η Νταρουσάφακα θα είναι μία πιο δυσκολοκαταβλητες και δυνατές ομάδες σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει", δήλωσε ο 48χρονος Τούρκος προπονητής μετά το τέλος της αναμέτρησης της 15ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ