EUROLEAGUE

Έμεινε στη Νταρουσάφακα ο Κιντ

Utah Jazz's Stanton Kidd dunks against the Orlando Magic during the second half of an NBA summer league basketball game Thursday, July 12, 2018, in Las Vegas. (AP Photo/John Locher)
AP Photo/John Locher AP PHOTO/JOHN LOCHER

Παίκτης της Νταρουσάφακα θα είναι και τη νέα σεζόν ο Στάντον Κιντ, αφού τελικά δεν βρέθηκε ομάδα του ΝΒΑ να του καταθέσει πρόταση για να τον κάνει δικό της.

Εχοντας ήδη χάσει τον Τζόρνταν Λόιντ από τους Toronto Raptors, στη Νταρουσάφακα φοβόντουσαν ότι ίσως έβλεπαν ακόμα έναν παίκτη τους να αποχωρεί για το ΝΒΑ. Ο λόγος για τον Στάντον Κιντ, ο οποίος είχε πάρει μέρος στο Summer League του Las Vegas με την φανέλα των Jazz, αφήνοντας καλές εντυπώσεις. Η πολυπόθητη (για τον Κιντ) πρόταση όμως δεν ήρθε ποτέ και πλέον είναι επίσημο ότι ο Αμερικανός φόργουορντ θα μείνει στην ομάδα.

Αξίζει να αναφερθεί πάντως ότι στο συμβόλαιο του Κιντ δεν υπήρχε κάποιο buy out, ωστόσο αν ερχόταν μία καλή οικονομική πρόταση στη Νταρουσάφακα τότε μπορεί η τουρκική ομάδα να υποχρεωνόταν να παραχωρήσει έναν από τους παίκτες-κλειδιά της ομάδας την περσινή χρονιά.

Την σεζόν 2017/18 ο Κιντ είχε 7.6 πόντυους και 3.7 ριμπάουντ μέσο όρο σε 20 λεπτά συμμετοχής στο τουρκικό πρωτάθλημα.

AP Photo/John Locher

TAGS EUROLEAGUE ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ