EUROLEAGUE

Ανατροπή και δύσκολη νίκη για τη Νταρουσάφακα

Ανατροπή και δύσκολη νίκη για τη Νταρουσάφακα

Την 17η νίκη της σε 24 αγώνες πανηγύρισε η Νταρουσάφακα, που πέρασε έστω και με τα χίλια ζόρια από την έδρα της Ιστανμπούν Μπουγιουκσεχίρ.

Με τον Μπράντλεϊ Γουαναμέικερ να κάνει τρομερή εμφάνιση και τους Γουιλμπέκιν - Κλάιμπερν να ακολουθούν, η Νταρουσάφακα έκανε ένα... fast and furious τέταρτο δεκάλεπτο για να πάρει την εκτός έδρας νίκη (94-93) επί της Ιστανμπούλ Μπουγιουκσεχίρ.

Ο Γουαναμέικερ σκόραρε 29 πόντους με 6/8 δίποντα, 3/4 τρίποντα και 8/9 βολές, μοίρασε 6 ασίστ και ήταν στα 35 λεπτά που αγωνίστηκε μακράν του δεύτερου ο κορυφαίος για την ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ. Ο Κλάιμπερν με double-double (18 πόντοι, 12 ριμπάουντ σε 35 λεπτά) και ο Γουιλμπέκιν (16 πόντοι, 6 ασίστ σε 32 λεπτά) έδωσαν τρομερές βοήθειες, για να ανατραπεί το -21 (64-43) με το οποίο προηγήθηκε η Ιστανμπούλ.

Κορυφαίος των γηπεδούχων ήταν με 24 πόντους ο Σον Άρμαντ, με τον Γιάκα Κλόμπουτσαρ (18 πόντοι) και τον Τζόρτζε Γκάγκιτς (15 πόντοι) να τον ακολουθούν. Με αυτή τη νίκη η Νταρουσάφακα βρίσκεται στην πέμπτη θέση (με τέταρτη τη Μπάνβιτ που έχει την ισοβαθμία) και βλέπει μπροστά της τη Μπεσίκτας (δυο νίκες διαφορά), την Εφές και την Φενέρμπαχτσε (τέσσερις νίκες διαφορά).

TAGS EUROLEAGUE ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ