EUROLEAGUE

Δοκιμασία στη Βιτόρια για Ολυμπιακό

Δοκιμασία στη Βιτόρια για Ολυμπιακό
INTIME SPORTS

Στη Βιτόρια φιλοξενείται ο Ολυμπιακός την Τετάρτη (2/11, 9μ.μ.) για την 3η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, ενώ ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Ζαλγκίρις την Παρασκευή (4/11)

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας με τον Ολυμπιακό να φιλοξενείται στη Βιτόρια από την Κάχα Λαμποράλ.

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς χαρακτήρισε το ματς εύκολο παιχνίδι καθώς το άγχος το έχει η Κάχα και όχι η ομάδα του, όπως είπε κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού.

Πάντως, τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα για τους "ερυθρόλευκους" οι οποίοι αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα τραυματισμών και πλην των Χάουαρντ, Βασιλόπουλου και Πελεκάνου που έμειναν στην Αθήνα, οι Άντιτς και Παπαδόπουλος δεν έχουν ξεπεράσει πλήρως τα προβλήματά τους.

Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο κλειστό του ΟΑΚΑ τη Ζαλγκίρις με στόχο να κάνει το "τρία στα τρία". Οι "πράσινοι" αγωνίζονται Παρασκευή προκειμένου να μην συμπέσει ο εντός έδρας τους αγώνας με εκείνο της ποδοσφαιρικής ομάδας της ΑΕΚ την Πέμπτη.

Η Ζαλγκίρις θα παραταχθεί υπό τις οδηγίες του Αλεκσάνταρ Τριφούνοβιτς ο οποίος είναι ο νέος προπονητής της λιθουανικής ομάδας.

Το ευχάριστο για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι ότι έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, ενώ ο Ρομέιν Σάτο με δηλώσεις του κάλεσε τον κόσμο να δώσει δυναμικό παρών στο ΟΑΚΑ και να βοηθήσει την ομάδα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής: Τετάρτη 2/11 9μ.μ. Κάχα Λαμποράλ - Ολυμπιακός, 9.45μ.μ. ΚΚ Ζάγκρεμπ - ΤΣΣΚΑ Μόσχας, 9.45μ.μ. Σιένα - Γαλατάσαραϊ, 9.45μ.μ. Ολίμπια Λ. - Πρόκομ. Πέμπτη 3/11 6μ.μ. Ούνικς Καζάν - Μπαρτσελόνα, 7.45μ.μ. Φενέρμπαχτσε - Νανσί, 9.45μ.μ. Μακάμπι - Ρεάλ Μαδρίτης, 9.45μ.μ. Καντού - Μπιλμπάο, 9.45μ.μ. Παρτίζαν - Σαρλερουά, 9.45μ.μ. Αρμάνι Μιλάνο - Αναντολού Εφές, 10μ.μ. Μπάμπεργκ - Μάλαγα.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ