EUROLEAGUE

Διαμαντίδης, Σπανούλης, Φώτσης και Πρίντεζης για το Euroleague Greece

Διαμαντίδης, Σπανούλης, Φώτσης και Πρίντεζης για το Euroleague Greece
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Βασίλης Σπανούλης, ο Αντώνης Φώτσης και ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησαν για την ανανέωση της συνεργασίας της Euroleague με το Sport24.gr, που το καθιστά τον Νο1 προορισμό για την Turkish Airlines Euroleague.

Η επιτυχημένη συνεργασία της Turkish Airlines Euroleague με το Sport24.gr θα συνεχιστεί για δύο ακόμη χρόνια , όπως ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (14/10). Η κοινή πορεία, που θα διαρκέσει τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2017, δίνει τη δυνατότητα στους φίλους της διοργάνωσης να μαθαίνουν τα νέα των ομάδων στα ελληνικά, μα πάνω απ όλα να μην χάνουν τίποτα απ ότι συμβαίνει στην Euroleague.

Όπως δήλωσε ο Αντώνης Φώτσης για την ανανέωση της συνεργασία των δύο πλευρών, " είναι μία πολύ θετική εξέλιξη. Πρέπει η Euroleague να μπαίνει σε όσο το δυνατόν περισσότερα σπίτια, να την παρακολουθεί ο κόσμος όσο γίνεται. Τέτοιες κινήσεις τη βοηθούν να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο", με τον Δημήτρη Διαμαντίδη να προσθέτει: " Μπράβο για την προσπάθεια στήριξης του μπάσκετ και της Euroleague. Εύχομαι να συνεχιστεί αυτή η συνεργασία για πολλά χρόνια ακόμη".

Από την πλευρά του Ολυμπιακού, τοποθετήθηκαν οι Βασίλης Σπανούλης και Γιώργος Πρίντεζης. Ο αρχηγός των "ερυθρολεύκων" τόνισε πως " είναι πολύ σημαντικό που ένα μεγάλο σάιτ όπως το Sport24.gr συνεργάζεται με την Euroleague γιατί με αυτόν τον τρόπο η διοργάνωση έχει απευθείας επικοινωνία με τους Έλληνες φιλάθλους στην χώρα μας. Είναι κάτι το εξαιρετικό το να ενημερώνονται οι Έλληνες φίλαθλοι για την Euroleague μέσα από ένα ελληνικό σάιτ, καθώς πρόκειται για μία μεγάλη και σημαντική διοργάνωση".

Ενώ ο Γιώργος Πρίντεζης σχολίασε: " Είναι πάρα πολύ σημαντικό το γεγονός πως η Euroleague, που όλοι γνωρίζουμε το πόσο δυνατή είναι σαν πρωτάθλημα, αλλά και σαν project, σαν brandname γενικότερα, σε όλη την Ευρώπη, αλλά και παγκοσμίως θα έλεγα, να συνεργάζεται με ένα μεγάλο αθλητικό σάιτ όπως είναι το Sport24.gr. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για αυτή την συνεργασία. Ευχόμαστε να συνεχίσετε έτσι, να είστε πάντα έγκυροι, έμπιστοι και να γράφετε σωστά πράγματα".

Επί της ανανέωσης της συνεργασίας της Turkish Airlines Euroleague με το Sport24.gr τοποθετήθηκε ο πρόεδρος και CEO της Euroleague Basketball, Τζόρντι Μπερτομέου, δηλώνοντας: " Είμαστε πολύ περήφανοι που ανανεώσαμε τη συνεργασία μας με το Sport24.gr ως τον επίσημο δημοσιογραφικό συνεργάτη μας στην Ελλάδα. Πριν από δύο χρόνια ξεκινήσαμε τη συνεργασία με το Sport24.gr και τώρα έχουμε επεκταθεί φτάνοντας τον αριθμό εφτά σε αυτό το επίπεδο, με κορυφαίους στρατηγικούς συνεργάτες και αγορές. Φέραμε τη διοργάνωση πιο κοντά στους φιλάθλους με ειδικό περιεχόμενο στη μητρική τους γλώσσα".

Διαμαντίδης, Σπανούλης, Φώτσης και Πρίντεζης για το Euroleague Greece
TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ