EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Ζάλγκιρις - Ούνικς Καζάν

Δηλώσεις: Ζάλγκιρις - Ούνικς Καζάν

Διαβάστε τι δήλωσαν μετά το τέλος της αναμέτρησης, οι προπονητές της Ζάλγκιρις και της Ούνικς Καζάν.

Η Ούνικς Καζάν κυριάρχησε το δ' δεκάλεπτο του αγώνα με τη Ζάλγκιρις και κατάφερε να πάρει τη νίκη στη Zalgirio Arena , δημιουργώντας σερί στην EuroLeague, που της επιτρέπει να κρυφοκοιτάξει τα playoffs.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης στη Λιθουανία, ο Εβγκένι Πασούτιν δήλωσε ότι " αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Ξεκινήσαμε καλά, τα κάναμε... μαντάρα στη συνέχεια, αλλά στο τέλος παίξαμε όπως έπρεπε για να πάρουμε τη νίκη. Μιλήσαμε πολύ στα αποδυτήρια, επιστρέψαμε από την ανάπαυλα με την άμυνά μας σε πρωταγωνιστικό ρόλο και περισσότερη υπομονή στην επίθεση. Προτιμήσαμε να πάμε σε set παιχνίδι, γιατί σε άλλες καταστάσεις η Ζάλγκιρις θα είχε τον έλεγχο της κατάστασης. Τα παιδιά προσαρμόστηκαν στα δεδομένα του αγώνα και πάλεψαν. Κάποιοι είχαν πρόβλημα με φάουλ, αλλά δεν σταμάτησαν πουθενά".

Από την άλλη, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ήταν πιο λακωνικός, αφού αρκέστηκε να δηλώσει πως " συγχαρητήρια στην Ούνικς Καζάν. Έκανε πολύ καλό παιχνίδι. Επιθετικά έπαιξε απλά και αποτελεσματικά, όπως κάνει κάθε φορά. Πηγαίνει την μπάλα στον σωστό παίκτη και άξιζε να κερδίσει απόψε".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ