EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Ζαλγκίρις - Μπάμπεργκ

Δηλώσεις: Ζαλγκίρις - Μπάμπεργκ

Ο τεχνικός της Ζαλγκίρις, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, στάθηκε μετά τον αγώνα με τη Μπάμπεργκ στην διάθεση των παικτών του στην άμυνα, ενώ αποθέωσε τον Κέβιν Πάνγκος.

Ικανοποίηση από τη μία μεριά (Ζαλγκίρις), απογοήτευση από την άλλη (Μπάμπεργκ). Αυτά ήταν τα δύο κυρίαρχα συναισθήματα μετά το τέλος του παιχνιδιού στους προπονητές των δύο ομάδων, Σαρούνας Γιασικεβιτσιους και Αντρέα Τρινκιέρι αντίστοιχα μετά την εύκολη νίκη της πρώτης με 86-72.

Διαβάστε τι ειπώθηκε στη συνέντευξη Τύπου:

Σαρούνας Γιασικεβίτσιους (Ζαλγκίρις): " Είμαι πολύ χαρούμενος επειδή κερδίσαμε μία εξαιρετική ομάδα. Η Μπάμπεργκ παίζει πολύ όμορφο και έξυπνο μπάσκετ υπό τις οδηγίες του κόουτς Τρινκιέρι και δεν είναι εύκολο να την κερδίσεις. Παίζουμε καλά στην επίθεση τελευταία, αλλά το θέμα είναι ότι όταν είμαστε τόσο συγκεντρωμένοι στην άμυνα μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιοδήποτε. Τα τρίποντα του Πάνγκος στην δεύτερη περίοδο άλλαξαν όλο το παιχνίδι, αλλά ήταν δεδομένο ότι κάποια στιγμή θα έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι, επειδή δουλεύει σκληρά".

Αντρέα Τρινκιέρι (Μπάμπεργκ): " Ή Ζαλγκίρις άξιζε τη νίκη. Γνωρίσαμε συντριβή, κάτι που μπορούσε να συμβεί, αλλά δεν έπρεπε να συμβεί. Το κλειδί ήταν ξεκάθαρο τα ριμπάουντ, τα οποία ήταν 42-21 υπέρ τους. Όλα τα άλλα στατιστικά δεν έχουν σημασία. Ξεκινήσαμε καλά, αλλά δεν γίνεται να κερδίσεις εκτός έδρας μόνο με καλά ποσοστά. Σε κάθε κρίσιμη κατοχή είτε δεν παίρναμε το ριμπάουντ που έπρεπε, είτε κάναμε ένα χαζό φάουλ, είτε κάναμε λάθος, μόνο που αν κάνεις τέτοια πράγματα δεν γίνεται να επιζήσεις στην φετινή EuroLeague".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ