EUROLEAGUE

Δηλώσεις: ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Μπουντιβέλνικ

Δηλώσεις: ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Μπουντιβέλνικ
INTIME SPORTS

Ο Έτορε Μεσίνα τόνισε ότι η ΤΣΣΚΑ συνεχίζει να βελτιώνεται με στόχο να γίνει μία καλή ομάδα. Διαβάστε τι είπε ο Κάιλ Χάινς και οι Μπαγκάτσκις, Λαβρίνοβιτς.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας νίκησε δύσκολα την Μπουντιβέλνικ και διπλασίασε τις νίκες της στην Euroleague. Ο Έτορε Μεσίνα μίλησε για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του. Παράλληλα, ο Κάιλ Χάινς στάθηκε στο γεγονός ότι οι Ρώσοι δεν σταμάτησαν να παλεύουν.

Έτορε Μεσίνα: " Το παιχνίδι σήμερα είχε δύο πολύ καλά ξεκινήματα. Στην πρώτη περίοδο ήμασταν πίσω με 8 πόντους. Μετά από αυτό, όλα ήταν θέμα σκληρής δουλειάς. Συνεχίζουμε να προσπαθούμε να βελτιώσουμε την αγωνιστική μας κατάσταση, ώστε να γίνουμε καλή ομάδα".

Κάιλ Χάινς: " Γενικά πήραμε μία καλή νίκη σήμερα. Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού είχαμε κάποια προβλήματα στην άμυνα που έπρεπε να φτιάξουμε. Μείναμε μαζί ως ομάδα και σημείωσαμε μία νίκη. Είμαστε χαρούμενοι γιατί η ομάδα δεν σταμάτησε να παλεύει. Αυτό πιστεύω ότι ήταν το "κλειδί" που μας έδωσε και το θετικό αποτέλεσμα. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε και να παίζουμε άμυνα".

Άιναρς Μπαγκάτσκις: "Όπως περιμέναμε οι παίκτες δεν χρειαζόντουσαν κάποιο έξτρα κίνητρο για να παίξουν απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Πριν από την έναρξη του ματς είπα στους παίκτες μου να είναι υπομονετικοί. Και πιστεύω ότι την περισσότερη ώρα ακολουθούσαμε το πλάνο. Το χειρότερο μας σημείο στον αγώνα ήταν το δεύτερο δεκάλεπτο. Η ΤΣΣΚΑ έτρεχε και τιμωρούσε τα λάθη μας. Είχαμε τα ίδια προβλήματα με το ματς κόντρα στην Φενέρμπαχτσε. Μπορώ να πω ότι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έπαιξε όπως περιμέναμε. Περίμεναν από εμάς να κάνουμε λάθη και έτρεχαν".

Ντάριους Λαβρίνοβιτς: " Έχουμε πολλούς καλούς παίκτες στο ρόστερ μας. Έχουμε έναν στόχο σε κάθε ματς. Φυσικά δεν έχουμε την ίδια ποιότητα με την ΤΣΣΚΑ. Αλλά προσπαθήσαμε να δείξουμε χαρακτήρα. Δεν είχαμε αρκετή εμπειρία".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ