EUROLEAGUE

Δηλώσεις: ΤΣΣΚΑ - Μακάμπι

Δηλώσεις: ΤΣΣΚΑ - Μακάμπι

Η ΤΣΣΚΑ ανέβασε ταχύτητα και χάθηκε από το οπτικό πεδίο της Μακάμπι, για να επικρατήσει 99-80 και να κάνει το 2-0 στη Euroleague. Πού εστίασε ο Ιτούδης και πού ο Γκούντες.

Η ΤΣΣΚΑ ήταν ανώτερη της Μακάμπι, με τους προπονητές να συμφωνούν επ' αυτού. Διαβάστε τι είπε ο Δημήτρης Ιτούδης και τι ο Γκάι Γκούντες.

Δημήτρης Ιτούδης (ΤΣΣΚΑ): " Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, για την αυτοσυγκέντρωση και την αφοσίωση τους. Θέλω να ευχαριστήσω και τον κόσμο που ήταν στο πλευρό μας. Σήμερα πραγματικά νιώσαμε τη στήριξη των φιλάθλων μας. Στην αρχή είχαμε πρόβλημα, απέναντι στην άμυνα ζώνης των αντιπάλων μας, αλλά άπαξ και αρχίσαμε να τη "σπάμε" δεν αντιμετωπίσαμε ξανά πρόβλημα. Για το μεγαλύτερο μέρος του ματς παίξαμε εξαιρετικά και αξίζαμε τη νίκη. Αύριο (24/10) θα ξέρουμε πόσο καιρό δεν θα έχουμε κοντά μας τους Μαρκοϊσβίλι και Νίκολς. Ο Ντε Κολό έχει ξεκινήσει προπονήσεις και ελπίζουμε τη Δευτέρα (27/10) να πάρει για πρώτη φορά μέρος στο πλήρες πρόγραμμα. Ο Χριάπα θα επιστρέψει σύντομα".

Αντρέι Βορόντσεβιτς (ΤΣΣΚΑ): " Φυσικά και θέλαμε να τους νικήσουμε, μετά την ήττα μας στο τελευταίο Final Fοur. Μη ξεχνάτε πως ήταν και το πρώτο εντός έδρας ματς, για εμάς στη φετινή Euroleague. Είχαμε όλοι κίνητρο και βελτιώσαμε το παιχνίδι μας, όσο περνούσε η ώρα. Η άμυνα μας επέτρεψε να τρέξουμε".

Γκάι Γκούντες (Μακάμπι): " Ήμασταν soft στην άμυνα και είχαμε κακά ποσοστά. Σε αυτό το επίπεδο, όταν δεν παίζεις καλά, πολύ γρήγορα χάνει τον έλεγχο του ματς. Βρεθήκαμε στο 4-11 πριν μπει ο Τεόντοσιτς και αναλάβει το ματς. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για 40 λεπτά αυτοσυγκέντρωσης. Είδατε τι γίνεται όταν αφήνουμε το πόδι από το γκάζι και αποσυντονιζόμαστε".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ