EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Τουρόφ - Μπαρτσελόνα

Δηλώσεις: Τουρόφ - Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στην Τουρόφ, κερδίζοντας με το επιβλητικό 104-65. Η προσήλωση που επέδειξαν οι παίκτες του στην άμυνα ήταν το "κλειδί" της νίκης, σύμφωνα με τον Τσάβι Πασκουάλ.

Η Μπαρτσελόνα έκανε το καθήκον της απέναντι στην Τουρόφ (104-65) και πλέον απέχει μία νίκη από την κατάκτηση της πρώτης θέσης του τρίτου ομίλου. Παρόλ' αυτά, οι Καταλανοί δεν κοιτάνε πολύ μακριά.

Ο Μίοντραγκ Ραΐκοβιτς υποστήριξε πως " ξέραμε ότι ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Μπαρτσελόνα δεν χρειάζεται συστάσεις. Παρότι χάσαμε με μεγάλη διαφορά, δεν θα έλεγα πως είμαστε συντετριμμένοι γιατί συμβαίνουν τέτοια αποτελέσματα. Κάποιες φορές κερδίζουμε με μεγάλη διαφορά, κάποιες φορές χάνουμε. Αυτό ήταν ένα καλό μάθημα για εμάς", ενώ ο Μικάλ Τσιλίνσκι είπε: " Απόψε η Μπαρτσελόνα έδειξε τη δύναμή της. Μπορούμε να μάθουμε από αυτά που έκανε. Χάσαμε, αλλά όχι αμαχητί".

Στην αντίπερα όχθη, ο Τσάβι Πασκουάλ δήλωσε: " Ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς. Κερδίσαμε με μεγάλη διαφορά, που μας εξασφαλίζει στη χειρότερη τη δεύτερη θέση. Ελπίζω να μην εκνεύρισα τον Ματσιέι (Λάμπε) που έπαιξε τόσο λίγο", με τον Πολωνό φόργουορντ/σέντερ να επισημαίνει: " Προετοιμαστήκαμε πολύ καλά για το παιχνίδι. Ξέραμε ότι ήταν ένα επικίνδυνο παιχνίδι για εμάς. Το βλέπεις από το γεγονός πως ο Κούλιγκ πέτυχε μόλις δύο πόντων".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ