EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Ρεάλ Μαδρίτης - Φενέρμπαχτσε

Δηλώσεις: Ρεάλ Μαδρίτης - Φενέρμπαχτσε

Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε το ντέρμπι με τη Φενέρμπαχτσε (80-73) και παρέμεινε "ζωντανή" στο κυνήγι της πρόκρισης στο Top 16. Διαβάστε τι δήλωσαν ο Πάμπλο Λάσο και οι παίκτες του.

"Ζωντανή" στο κόλπο της πρόκρισης στο Top 16 της Euroleague έμεινε η Ρεάλ Μαδρίτης μετά το αποψινό +7 (80-73) επί της Φενέρμπαχτσε. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Πάμπλο Λάσο στάθηκε στη μαχητικότητα των παικτών του, λέγοντας:

" Χάσαμε τον Αντρές Νοτσιόνι στη διάρκεια του αγώνα, με ένα πρόβλημα στον ώμο, οπότε είχαμε λιγότερες λύσεις. Η ομάδα όμως έδειξε "καρδιά" και μαχητικότητα, κερδίζοντας μία πολύ δυνατή ομάδα. Καταφέραμε να επιστρέψουμε στο σκορ, παίζοντας καλό μπάσκετ και δουλεύοντας σκληρά στις δύο πλευρές του παρκέ. Πονάει η μέση μου, γενικότερα έχουμε θέματα με τους τραυματισμούς. Δεν είμαστε τυχεροί σε αυτό το κομμάτι".

Από την πλευρά του, ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ ανέφερε πως " ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πήραμε τη νίκη κι έχουμε δύο ακόμη "τελικούς" μπροστά μας. Η άμυνα είναι πολύ σημαντική για εμάς. Μας επιτρέπει να πετύχουμε εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό. Κυριαρχήσαμε στα αμυντικά ριμπάουντ και προστατεύσαμε το καλάθι μας".

Τέλος, ο Σέρχιο Γιούλ είπε: " Θα δίνω πάντα ό,τι έχω για την ομάδα. Έβαλα κάποια μεγάλα σουτ, κάτι που δεν έκανα στο πρώτο ημίχρονο. Νιώθω ότι βοήθησα την ομάδα μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας για τη στήριξή του. Κάθε παιχνίδι είναι "τελικός" για εμάς. Αν χάσουμε, πάμε σπίτι μας".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ