EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Παρτίζαν - Μπουντιβέλνικ

Δηλώσεις: Παρτίζαν - Μπουντιβέλνικ

Ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς ξεκαθάρισε πως η Παρτίζαν θα εξαντλήσει τις πιθανότητες πρόκρισης στο TOP-16 ενώ ο Αϊνάρς Μπαγκάτσκις παραδέχτηκε πως οι Σέρβοι διαχειρίστηκαν σωστά την πίεση.

Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσαν οι πρωταγωνιστές των δυο ομάδων μετά τη νίκη της Παρτίζαν επί της Μπουντιβέλνικ.

Παρτίζαν

Ντούσκο Βουγιόσεβιτς: ''Είμαι ικανοποιημένος για την εμφάνιση και το τελικό αποτέλεσμα. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την απίστευτη προσπάθεια. Η Μπουντιβέλνικ είναι ιδιαίτερα ποιοτική ομάδα όμως απόψε δεν τους επιτρέψαμε να το αποδείξουν στον αγώνα! Όσον αφορά την Παρτίζαν, μιλάμε ουσιαστικά για μια νέα ομάδα μετά τον τραυματισμό του Βέστερμαν. Προσπαθούμε να βρούμε λύσεις για να καλύψουμε το μεγάλο κενό ου. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και στον κόσμο μας που βρέθηκε στο γήπεδο. Έπειτα από αυτή τη νίκη, οι ελπίδες μας για πρόκριση στο TOP-16 είναι ακόμα ζωντανές. Δεν έχουμε πολλές πιθανότητες όμως θα παλέψουμε!''.

Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς: ''Τα πράγματα θα ήταν καλύτερα για εμάς αν είχαμε κερδίσει στην έδρα της Ναντέρ, την περασμένη εβδομάδα. Παίξαμε πολύ καλά στην άμυνα και κυριαρχήσαμε στα ριμπάουντ. Θα παλέψουμε ως το τέλος για την πρόκριση. Το πιο σημαντικό είναι ότι έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας''.

Μπουντιβέλνικ

Αϊνάρς Μπαγκάτσκις: '' Η Παρτίζαν είναι πιο δυνατή και άξιζε τη νίκη. Έπαιξε υπό πίεση αφού το παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό γι αυτήν, όμως κατάφερε να τη διαχειριστεί και, απλώς, έπαιξε εξαιρετικά. Είναι δύσκολο να παίζεις πέντε εναντίον έξι. Και εννοώ ότι η Παρτίζαν είχε τη βοήθεια του κόσμου της. Οι προπονητές συνηθίζουν να λένε πως οι ομάδες που κερδίζουν τα ριμπάουντ, κερδίζουν και τα παιχνίδια. Εμείς είχαμε μεγάλο πρόβλημα με τα ριμπάουντ και το πληρώσαμε''.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ