EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Ούνικς Καζάν - Μπάμπεργκ

Δηλώσεις: Ούνικς Καζάν - Μπάμπεργκ
2014 EUROLEAGUE BASKETBALL

Η Ούνικς Καζάν έκανε την ανατροπή και πήρε τη νίκη απέναντι στην Μπάμπεργκ (63-58), με τον Κιθ Λάνγκφορντ να πραγματοποιεί εντυπωσιακή εμφάνιση. Διαβάστε τι είπαν οι δύο προπονητές.

Η Ούνικς Καζάν πήρε την εντός έδρας νίκη επί της Μπάμπεργκ ( 63-58 ), με τον Εβγκένι Πασούτιν να δηλώνει μετά το τέλος του αγώνα:

" Δεν ήταν εύκολο το παιχνίδι, η Μπάμπεργκ προερχόταν από νίκη επί της Μπαρτσελόνα και ήταν σε καλή κατάσταση. Περιμέναμε ότι θα γίνει σκληρό παιχνίδι, ειδικά μετά από τις τρεις ήττες που κάναμε τις τελευταίες ημέρες και την απώλεια των Κίνο Κολόμ και Εβγκένι Πασούτιν. Σε κάθε αγώνα έχουμε διαφορετικό ρόστερ, αφού αντιμετωπίζουμε συχνά πυκνά προβλήματα με απουσίες".

Από την πλευρά του, ο Αντρέα Τρινκιέρι ανέφερε πως " ήταν ένα πολύ κακό παιχνίδι για εμάς, δεν μπορούσαμε να παίξουμε όπως θέλαμε. Πολλές ομάδες αδυνατούν να σταματήσουν τον Κιθ Λάνγκφορντ γιατί αυτή τη στιγμή είναι ο καλύτερος στην Ευρώπη στο "ένας με έναν". Αν βάλεις μαζί τον Νάντο ντε Κολό, τον Μίλος Τεόντοσιτς, τον Βασίλη Σπανούλη και τον Κιθ Λάνγκφορντ είσαι έτοιμος. Δεν χρειάζεσαι πέμπτο παίκτη, κερδίζεις κι έτσι. Ίσως ο Σέρχιο Γιουλ μπορεί να μπει σε αυτή την ομάδα, όπου κάθε παίκτης θα έχει 25 πόντους. Οι παίκτες είναι σαν το κρασί, όσο περνά ο καιρός ωριμάζουν. Ο Κιθ (Λάνγκφορντ) είναι ήδη έντεκα χρόνια στην Ευρωλίγκα, είναι πολύ μεγάλος σκόρερ. Έβαλε μεγάλα σουτ απόψε, έχοντας παίκτες "κρεμασμένους" πάνω του".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ