EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Νταρουσάφακα-Μακάμπι

Δηλώσεις: Νταρουσάφακα-Μακάμπι

Υπερήφανος για την ομάδα του δήλωσε ο Ντέιβιντ Μπλατ μετά τη μεγάλη ανατροπή της Νταρουσάφακα και τη νίκη επί της Μακάμπι. Όχι όμως και 100% χαρούμενος για το αποτέλεσμα, επειδή επιτεύχθηκε απέναντι στην πρώην ομάδα του...

Ένα από τα ωραιότερα και πιο συναρπαστικά παιχνίδια της σεζόν έγιναν στην Κωνσταντινούπολη, κάτι που τόνισαν και οι προπονητές των δύο ομάδων μετά το τέλος της αναμέτησης στην “Volkswagen Arena”, εκεί όπου η Νταρουσάφακα επικράτησε της Μακάμπι με 86-84 . Ο Ντέιβιντ Μπλατ, πάντως, δεν αισθανόταν 100% χαρούμενος για τη νίκη. Ο λόγος; Επιτεύχθηκε απέναντι στην πρώην ομάδα του...

Διαβάστε όλες τις δηλώσεις από τη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης:

Ντέιβιντ Μπλατ: “ Είναι λίγο αστείο. Με κάποια από αυτά τα παιδιά κατέκτησα την EuroLeague πριν από λίγα χρόνια, οπότε προφανώς και είναι δύσκολο να είσαι συνολικά χαρούμενος. Είμαι πάντως υπερήφανος για την ομάδα μου. Επιστρέψαμε από το μείον 19 σε ένα παιχνίδι στο οποίο φαινόταν ότι δεν είχαμε καμία τύχη. Το έχω πει από την πρώτη μέρα. Δεν τα παρατάει κανείς σε αυτή την ομάδα. Νομίζω ότι ήμασταν επηρεασμένοι από το τελευταίο παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε. Μας ξόδεψε πολλή ενέργεια και αυτό ήταν πολύ σκληρό παιχνίδι.

Η Μακάμπι είναι διαφορετικό είδος ομάδας, παίζει γρήγορα και ελεύθερα, οπότε ξαφνικά βρεθήκαμε σε ένα δύσκολο περιβάλλον, μία διαφορετική μάχη. Νομίζω ότι ήμασταν πνευματικά και σωματικά κουρασμένοι επειδή ήταν πολύ δύσκολο ματς αυτό με τη Φενέρμπαχτσε, αλλά στο ημίχρονο μιλήσαμε για κάποια πράγματα και βρήκαμε τον τρόπο, παίξαμε εκπληκτική άμυνα στο δεύτερο και... τι νίκη πήραμε!”.

Λιόν Λούμπιν:Τι παιχνίδι! Κάναμε σπουδαίο ξεκίνημα, ήμασταν πολύ καλοί αμυντικά απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Γνωρίζαμε ότι θα επέστρεφαν και ότι θα προσπαθούσαν να κάνουν την αντεπίθεση, κάτι που έκαναν τελικά. Εκαναν ένα σερί, σούταραν με σπουδαία ποσοστά στο δεύτερο ημίχρονο. Έκαναν μερικές σπουδαίες φάσεις. Ήμασταν όμως εκεί. Μερικές φορές είναι μία φάση, κάποιες άλλες η τύχη. Συγχαίρω τη Νταρουσάφακα για τη νίκη”.

Λουκ Χαρανγκόντι: “ Ήταν μία σπουδαία βραδιά για εμάς, τη χρειαζόμασταν. Όταν βρίσκεσαι πίσω στο σκορ με 17 πόντους διαφορά, πρέπει να κάνεις αλλαγές. Έπρεπε να βγούμε στο γήπεδο με ενέργεια και στο δεύτερο ημίχρονο τη βγάλαμε στο παρκέ. Ήμασταν σπουδαίοι, ειδικά στην άμυνα. Είναι σημαντική νίκη για εμάς”.

Γουίλ Κλάιμπερν: “ Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε άμυνα και πήραμε τα ριμπάουντ, είχαμε κυκλοφορία της μπάλας. Κάναμε καλά σουτ σε κάθε κατοχή και έτσι επιστρέψαμε στο παιχνίδι. Πάντα θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα στο μπάσκετ. Είμαι χαρούμενος που πήραμε τη νίκη”.

Αντριου Γκάουντλοκ: “ Είχαμε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι μεγάλη διαφορά αλλά δεν μπορέσαμε να την κρατήσουμε. Έπαιξαν πολύ πιο σκληρά από εμάς στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν οραματίστηκα αυτή την κατάσταση όταν ήρθα εδώ, αλλά πολλά πράγματα πήγαν πολλά έκτοτε. Ακόμα, τη στιγμή που θα μάθουμε πως να τελειώνουμε τα παιχνίδια, μπορούμε να γίνουμε σπουδαία ομάδα”.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ