EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Μπουντιβέλνικ-Ναντέρ

Δηλώσεις: Μπουντιβέλνικ-Ναντέρ

Παρά τον αποκλεισμό της ομάδας του, ο προπονητής της Μπουντιβέλνικ, Άιναρς Μπαγκάτσκις έδειξε ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του

Η Μπουντιβέλνικ παρά τη νίκη της με 97-87, αποκλείστηκε και μαθηματικά από το TOP-16 της Euroleague ωστόσο ο Άιναρς Μπαγκάτσκις έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του.

Μπουντιβέλνικ

Άιναρς Μπαγκάτσκιτς: Το πρώτο πράγμα που προσπάθησα να βάλω στο μυαλό των παικτών μου, ήταν ότι το πρώτο δεκάλεπτο στη Γαλλία, ήταν απλά σαν ένα ατύχημα που χρειαζόταν να μείνουμε ήσυχοι και να απολαύσουμε το μπάσκετ. Παίξαμε καλά στην επίθεση και σχεδόν καλά στην άμυνα, παρ' ότι είχαμε κάποια λάθη στην άμυνα κατά τη διάρκεια του αγώνα. Είναι καλό που δείξαμε ότι μπορούμε να είμαστε δυνατοί, όχι αδύναμοι, όπως πριν από δύο παιχνίδια. Είμαι πολύ στενοχωρημένος για τον τραυματισμό του Στρέλνιεκς, δεν ξέρουμε ακόμα πόσο θα χρειαστεί να λείψει και πλέον υπάρχουν τρεις τραυματισμένοι παίκτες στο ρόστερ μας.

Ναντέρ

Πασκάλ Ντοναντιέ: "Ήταν ένα κακό παιχνίδι για εμάς. Δεν αναγνώρισα τους παίκτες μου κατά τη διάρκεια αυτού του αγώνα, δεν δείξαμε αρκετό πάθος στο παρκέ, όταν μάλιστα θα έπρεπε να παίξουμε σαν πολεμιστές αν θέλαμε να βρεθούμε στο TOP-16 της Εuroleague. Εκτός από τον Μαμ Γιάιτεχ και ίσως κάποιους άλλους παίκτες ήμασταν αδύναμοι απόψε. Την ίδια στιγμή η Μπουντιβέλνικ ήταν σχεδόν αδιάφορη, γιατί την προηγούμενη ημέρα θα έχασαν τις πιθανότητές τους κι έτσι έπαιξαν εναντίον μας χωρίς άγχος. Φυσικά, αυτό τους βοήθησε. Θα πρέπει να βγάλουμε συμπεράσματα και να παρουσιαστούμε καλύτεροι στο επόμενο παιχνίδι".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ