EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Μπάγερν - Χίμκι

Δηλώσεις: Μπάγερν - Χίμκι

Η Μπάγερν Μονάχου πανηγύρισε σπουδαία νίκη επί της Χίμκι όμως ο κόουτς των Βαυαρών, Σβέτισλαβ Πέσιτς, εξήγησε ότι οι παίκτες του δεν... έπαιξαν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους στην επίθεση! Τι δήλωσε ο Ρίμας Κουρτινάιτις.

Η Μπάγερν επικράτησε της Χίμκι με 69-60 στο Audi Dome του Μονάχου σημειώνοντας την πρώτη της νίκη στην εφετινή Euroleague, με τον Σβέτισλαβ Πέσιτς να παραδέχεται ότι η ομάδα του κέρδισε, επίσης, αυτοπεποίθηση.

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Μπάγερν (Σβέτισλαβ Πέσιτς): "Οι περισσότεροι από τους παίκτες μου έπαιξαν καλή άμυνα απόψε. Δυστυχώς, δεν παίξαμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας στην επίθεση. Βρήκαμε πολλά ελεύθερα σουτ όμως δεν ευστοχήσαμε. Αν όμως επαναλάβουμε αυτή την εμφάνιση στο επόμενο παιχνίδι, θα σκοράρουμε! Η Χίμκι έδωσε δυο πολύ σημαντικά παιχνίδια την περασμένη εβδομάδα, κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με αποτέλεσμα να μην έχει ενέργεια και φρεσκάδα. Η πρώτη μας νίκη στην Euroleague είναι πολύ σημαντική. Αυτά τα αποτελέσματα δίνουν αυτοπεποίθηση. Επίσης, αποδείξαμε ότι δεν είμαστε αδύναμοι στην άμυνα".

Ρίμας Κουρτινάιτις (Χίμκι): "Η Μπάγερν Μονάχου έκανε εξαιρετική δουλειά! Όπως ακριβώς στην πρεμιέρα κόντρα στη Φενέρμπαχτσε. Το ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια καλοδουλεμένη ομάδα. Είχαν τον έλεγχο από την αρχή ως το τέλος. Πλέον πρέπει να προετοιμάσουμε τους εαυτούς μας για το επόμενο, εντός έδρας παιχνίδι. Δεν είχαμε χρόνο να προετοιμαστούμε κατάλληλα έπειτα από τα παιχνίδια κόντρα στη Ρεάλ και την ΤΣΣΚΑ! Σίγουρα δεν αποτελεί δικαιολογία το πιεσμένο πρόγραμμα".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ