EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Μακάμπι Τελ Αβίβ - Μπάμπεργκ

Δηλώσεις: Μακάμπι Τελ Αβίβ - Μπάμπεργκ

Ο Ραμί Χαντάρ αναφέρθηκε στις αποδοκιμασίες των φιλάθλων της Μακάμπι, ενώ ο Αντρέα Τρινκέρι χαρακτήρισε το "διπλό" στο Τελ Αβίβ ως μία ιστορική νίκη για την Μπάμπεργκ.

Ραμί Χαντάρ (Μακάμπι Τελ Αβίβ): "Ήταν ένα ματς γεμάτο απογοήτευση για εμάς. Παρουσιαστήκαμε κατώτεροι των περιστάσεων. Δεν είχαμε καθόλου ενέργεια. Κανένας παίκτης δεν μπόρεσε να παίξει καλά. Δεν παίξαμε όπως είχαμε σχεδιάσει, το επίπεδο μας ήταν χαμηλό. Ήμασταν κακοί σε άμυνα και επίθεση. Άκουσα τις αποδοκιμασίες, τις καταλαβαίνω και τις σέβομαι. Μέσα στην φετινή σεζόν το μομέντουμ αλλάζει συνεχώς. Πρέπει να βρούμε ψυχολογία, αλλά και τον δρόμο μας".

Αντρέα Τρινκέρι (Μπάμπεργκ): "Κάναμε ένα αρκετά έξυπνο παιχνίδι. Ήμασταν προσηλωμένοι στο πλάνο μας. Καταφέραμε να επιστρέψουμε ύστερα από πέντε γεμάτες πόνο ήττες. Όμως, αυτά συμβαίνουν σε μία ομάδα. Έχω όμως μία ομάδα, στην οποία πιστεύω και απόψε παίξαμε σαν ομάδα. Ο κάθε παίκτης είχε σημαντική συνεισφορά στο παιχνίδι μας. Ο Μέλι ήταν συγκλονιστικός, έκανε ένα καταπληκτικό ματς. Όλοι όμως βοήθησαν, ακόμη και όποιος έπαιξε για ένα λεπτό. Καταφέραμε να νικήσουμε, ύστερα από πέντε ήττες στις οποίες χάναμε πάντα στο τέλος. Είναι σκληρό για μία ομάδα να χάνει έτσι. Είναι μία ιστορική νίκη για την Μπάμπεργκ, τον να κερδίζει την Μακάμπι μέσα στο Τελ Αβίβ. Νικήσαμε έναν αντίπαλο με μεγάλη παράδοση στην Ευρώπη. Είμαι χαρούμενος και περήφανος για τους παίκτες μου. Είναι σπουδαίοι. Έπαιξαν εξαιρετικά απλά και καλά.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ