EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Μακάμπι - Σάσαρι

Δηλώσεις: Μακάμπι - Σάσαρι

Ο Γκάι Γκούντες παραδέχτηκε ότι οι παίκτες της Μακάμπι αγωνίστηκαν υπό πίεση κόντρα στη Σάσαρι ενώ ο Ρομέο Σακέτι εξήγησε ότι οι Ιταλοί... αγχώθηκαν έχοντας απέναντί τους την "ομάδα του λαού".

Η Μακάμπι πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στην εφετινή Euroleague μετά το 79-63 επί της Σάσαρι και ο Γκάι Γκούντες τόνισε πως η "ομάδα του λαού" θα φτάσει στο σημείο που θέλει βήμα-βήμα.

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Γκάι Γκούντες (Μακάμπι): "Κατ' αρχάς, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου για την πρώτη μας νίκη στην Euroleague. Παίξαμε καλή άμυνα και περιορίσαμε τη Σάσαρι στους 63 πόντους. Νιώσαμε την πίεση κατά τη διάρκεια του αγώνα κι έτσι κάναμε πολλά λάθη ωστόσο ο Οχαγιόν, ο Λάντεσμπεργκ και ο Σμιθ έκαναν τέλειο παιχνίδι! Όλοι οι παίκτες οφείλουν να είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή, όποτε τους ζητηθεί να βοηθήσουν. Προοδεύουμε ως ομάδα και θα φτάσουμε στο σημείο που θέλουμε βήμα-βήμα".

Ρομέο Σακέτι (Σάσαρι): "Είχαμε πολλές ευκαιρίες με ελεύθερα σουτ τριών πόντων ωστόσο ήμασταν άστοχοι για 15-17 λεπτά. Δεν πετύχαμε εύκολα τρίποντα ενώ η Μακάμπι σκόραρε πολλούς πόντους από επιθετικά ριμπάουντ στο δεύτερο ημίχρονο. Νομίζω ότι κάποιοι παίκτες μου ένιωσαν την πίεση. Ίσως αγχώθηκαν παίζοντας κόντρα στη Μακάμπι ωστόσο είναι καλύτεροι από την εικόνα που παρουσίασαν απόψε".

Ντέβιν Σμιθ (Μακάμπι): "Ήμασταν ανταγωνιστικοί και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Έχουμε πολλούς νέους παίκτες που καλούνται να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα της Μακάμπι. Πρέπει να παλεύεις σε κάθε αγώνα και να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό. Αυτό, ακριβώς, κάναμε απόψε".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ