EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Λιέτουβος - Λοκομοτίβ

Δηλώσεις: Λιέτουβος  - Λοκομοτίβ

Ο Ευγκένι Πασούτιν παραδέχτηκε πως η Λοκομοτίβ είχε προετοιμαστεί για να περιορίσει τους Γκετσεβίτσιους, Σεϊμπούτις ενώ ο Ντιρκ Μπάουερμαν έκανε λόγο για έλλειψη αυτοπεποίθησης από πλευράς Λιέτουβος.

Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσαν οι προπονητές των δυο ομάδων μετά την τρίτη εκτός έδρας νίκη της Λοκομοτίβ στη φετινή Euroleague, αυτή τη φορά επί της Λιέτουβος Ρίτας.

Λιέτουβος Ρίτας

Ντιρκ Μπάουερμαν: ''Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο όμως ήμασταν απογοητευτικοί στη συνέχεια του αγώνα. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές! Η Λοκομοτίβ διαθέτει μια πολύ καλή και αθλητική ομάδα. Δεν θα μου προκαλέσει καμία έκπληξη αν φτάσει πολύ μακριά στη διοργάνωση. Φυσικά, ο τρόπος που παίξαμε είναι απαράδεκτος! Στα παιχνίδια μας φαίνεται πως αν κάποια πράγματα δεν πάνε καλά, χάνουμε πολύ γρήγορα την αυτοπεποίθησή μας''.

Λοκομοτίβ Κουμπάν

Ευγκένι Πασούτιν: ''Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου για την πρόκριση στο TOP-16. Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα ώστε να αντιμετωπίσουμε τους σουτέρ της Λιέτουβος, τον Γκετσεβίτσιους και τον Σεϊμπούτις. Στο πρώτο ημίχρονο δεν τα καταφέραμε. Στη συνέχεια, όμως, βελτιώσαμε την άμυνά μας, είχαμε τον έλεγχο του ρυθμού και κρατήσαμε τη διαφορά ως το τέλος. Η Λιέτουβος Ρίτας σκόραρε μόλις 27 πόντους σε τρία δεκάλεπτα. Σίγουρα η άμυνά μας ήταν το κλειδί της νίκης''.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ