EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Γαλατασαράι - Ζιελόνα Γκόρα

Δηλώσεις: Γαλατασαράι - Ζιελόνα Γκόρα

Τα καλύτερα είχε να πει μετά το τέλος της αναμέτρησης για τους παίκτες του ο Εργκίν Αταμάν. Λίγα λόγια από τον Μιχάιλο Ούβαλιν που δεν είχε ιδιαίτερη όρεξη.

Ο Αταμάν υποστήριξε πως η νίκη απέναντι στη Ζιελόνα Γκόρα θα δώσει ρυθμό στην Γαλατασαράι πριν μπει στο Top-16, ενώ ο κόουτς των Πολωνών έδωσε τα συγχατηρήριά του στους Τούρκους.

Γαλατασαράι

Εργκίν Αταμάν: "Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Ακόμη κι αν η πρόκρισή μας στο Top-16 ήταν δεδομένη, η ομάδα μου έπαιξε για να κερδίσει τη δεύτερη θέση. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω το κοινό μας. Από το ξεκίνημα του αγώνα, παίξαμε καλή άμυνα. Στην επίθεση ο Αρόγιο και ο Αρσλάν δεν σκόραραν πολύ, όμως ήταν οι γέτες. Ο Αλντεμίρ βρέθηκε σε εξαιρετική μέρα. Ο Έρτσεγκ ήταν αποτελεσματικός στο δεύτερο ημίχρονο και ο Μάτσβαν στο πρώτο. Παίξαμε καλά, παίξαμε σαν ομάδα. Ήταν μια καλή νίκη, η οποία μας δίνει κίνητρο για τη συνέχεια".

Ζιελόνα Γκόρα

Μιχάιλο Ούβαλιν: "Πρώτα απ' όλα, θέλω να συγχαρώ την Γαλατασαράι για την πρόκρισή της. Βρισκόμασταν πίσω στο σκορ από την πρώτη περίοδο, εξαιτίως των φάουλ και των άσχημων ποσοστών μας στην επίθεση. Συγχαρητήρια και στον κόουτς Αταμάν. Τους εύχομαι ό,τι καλύτερο στην επόμενη φάση".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ