EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Γαλατασαράι - Μπαρτσελόνα

Ο τεχνικός της Γαλατασαράι, Εργκίν Αταμάν, δήλωσε μετά τον αγώνα με τη Μπαρτσελόνα ότι η Γαλατασαράι κέρδισε χάρη στην προσήλωσή της στην άμυνα.

Η Γαλατασαράι πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες φετινές της εμφανίσεις, παίρνοντας μία σημαντική νίκη με 78-64 επί της Μπαρτσελόνα . Μία νίκη που σύμφωνα με τον προπονητή της, Εργκίν Αταμάν, ήρθε από την άμυνα.

" Είχαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι σήμερα, ειδικά στην άμυνα. Δουλέψαμε πολύ σκληρά, ενώ στην επίθεση παίξαμε πολύ έξυπνα, παίρνοντας πάντα την σωστή επιλογή. Θα μπορούσαμε να είχαμε ξεφύγει στο σκορ από το πρώτο ημίχρονο, αλλά κάναμε κάποια λάθη σε καταστάσεις αιφνιδιασμού κι έτσι το παιχνίδι ήταν ντέρμπι στην αρχή" δήλωσε αρχικά ο Τούρκος τεχνικός, για να συμπληρώσει στην συνέχεια: " Στο δεύτερο ημίχρονο βρήκαμε έναν τρόπο για να παίξουμε καλή άμυνα, ενώ κυκλοφορήσαμε καλά τη μπάλα και στην επίθεση. Νομίζω πάντως ότι βρήκαμε και την Μπαρτσελόνα σε κακή κατάσταση και το εκμεταλλευτήκαμε. Τώρα θα παλέψουμε μέχρι το τέλος για να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στην διοργάνωση".

O τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Γιώργος Μπαρτζώκας, δήλωσε από την πλευρά του: " Δεν αξίζαμε να κερδίσουμε έτσι όπως παίξαμε. Η Γαλατασαράι είχε 13 περισσότερα ριμπάουντ από εμάς και είχε 11 επιθετικά ριμπάουντ στο πρώτο ημίχρονο. Με αυτά τα νούμερα ήταν λογικό να γίνει αυτό που έγινε, αφού χάσαμε την αυτοπεποίθησή μας και δεν αντιδράσαμε σωστά".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ