EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Φενέρμπαχτσε - Ούνικς Καζάν

Δηλώσεις: Φενέρμπαχτσε - Ούνικς Καζάν

Εκ διαμέτρου αντίθετες ήταν οι δηλώσεις των Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Εβγκένι Πασούτιν μετά το "διπλό" της Ούνικς Καζάν επί της Φενέρμπαχτσε.

Η Ούνικς Καζάν έβαλε τέλος στο εντός έδρας αήττητο της Φενέρμπαχτσε, που κρατούσε από τις 16 Ιανουαρίου 2015, με τον Κιθ Λάνγκφορντ να ηγείται της προσπάθειας . Όπως είναι φυσιολογικό, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μόνο... ευχάριστα πράγματα δεν είχε να πει μετά το τέλος του αγώνα.

Ο προπονητής της τουρκικής ομάδας δήλωσε πως " προσπαθήσαμε να εξηγήσουμε στους παίκτες, πριν το παιχνίδι, πως δεν έχει σημασία που μέχρις απόψε η Ούνικς Καζάν δεν είχε σημειώσει κάποια νίκη. Καταλάβαμε πολύ γρήγορα πως ο Κιθ Λάνγκφορντ ήταν ο παίκτης - κλειδί για την αντίπαλό μας. Προσπαθήσαμε να παίξουμε άμυνα απέναντί του, αλλά δεν το κάναμε με επιτυχία. Ένιωθε άνετα κάθε φορά που σούταρε την μπάλα, έπαιξε με τον τρόπο που ήθελε και γι αυτό αποδείχθηκε τόσο σημαντικός για την ομάδα του. Είναι προφανές επίσης πως στο τέλος του αγώνα παίξαμε άσχημα. Προηγηθήκαμε, αλλά κάπου εκεί σταματήσαμε να παίζουμε. Κάναμε κακές επιλογές στην επίθεση, αλλά και στην άμυνα. Προσωπικά, πιστεύω πως κάτι τέτοιο είναι πιθανό να γίνει, αλλά δεν επιτρέπεται να μην μπορούμε να παίξουμε άμυνα. Η Ούνικς Καζάν άξιζε τη νίκη, έπαιξε καλύτερα και έλεγξε τον ρυθμό. Το πρόβλημα για εμάς δεν είναι η ήττα, αλλά το να μην βελτιωθούμε μετά από αυτή την ήττα".

Από την πλευρά του, ο Εβγκένι Πασούτιν σημείωσε πως " είναι μια μεγάλη, πολύ μεγάλη νίκη, η πρώτη μας φέτος στην EuroLeague. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, έκαναν εξαιρετική δουλειά στην άμυνα, έμειναν συγκεντρωμένοι για όλο το παιχνίδι. Δεν ήταν εύκολο αυτό που κάναμε απέναντι στη Φενέρμπαχτσε, μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, που δεν έχει χάσει φέτος στην EuroLeague, έχει μεγάλο ρόστερ, εκτόπισμα ως σύλλογος και τον καλύτερο κόουτς στην Ευρώπη. Δεν ήταν εύκολο, αλλά βρήκαμε ρυθμό στην άμυνα και τα καταφέραμε. Παλέψαμε. Χάσαμε δύο σημαντικούς παίκτες (βλ. Κλαρκ και Πονκρασόφ), είμαστε σε δύσκολη θέση με μικρό ροτέισον, αλλά τα παιδιά έκαναν ένα βήμα μπροστά, βοήθησαν ο ένας τον άλλον και πάλεψαν".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ